MORE IN THIS CATEGORY

Aging Anxiety for Women

Zodra vrouwen ouder worden, beginnen ze zichzelf in de spiegel te bestuderen op zoek naar kraaiepootjes en rimpels. En elke haar wordt nauwkeurig bekeken of er al grijs te zien is.

Al jong word je als vrouw verteld dat je er jong uit moet blijven zien, en dat je daarvoor allerlei crèmes, serums en zalfjes moet gebruiken.

Waarom doe je dat? En waarom zou je dat juist níet moeten doen?

Jeugd is mooi. Frisse en stralende gezichten, vol levenslust en energie, daar houden we van, toch?

Alleen lijkt het inmiddels wel de enige geaccepteerde vorm van schoonheid te zijn. Verouderen, wat we uiteindelijk allemaal doen, lijkt een soort taboe te zijn geworden.

Kijk maar om je heen. In reclames, videoclips, films, foto’s in tijdschriften, overal om je heen word je gebombardeerd met de overduidelijke boodschap dat jong gelijk staat aan mooi, en dat mooi gelijk staat aan goed. En wie wil er nou niet ‘goed’ zijn?

De schoonheidsindustrie wil niets liever dan je het gevoel geven dat je niet goed bent, tenzij je hun producten gebruikt. Waaraan door de media enthousiast meegewerkt wordt door het constant inzoomen op de uiterlijke (on)volkomenheden van bekende mensen, als acteurs en zangers (m/v).

Bij vrouwen worden rimpels, grijze haren, ouderdomsvlekken, afzakkende huid etc. gezien als persoonlijke zwakheden die je niet hoort te laten zien.

Het is geen wonder dat je daardoor als vrouw bang bent voor ouder worden, wat veel onzekerheid, faalangst en hartzeer tot gevolg heeft.

In feite ben je bang voor het verliezen van je identiteit, alsof je een soort ‘non-persoon’ wordt naarmate de veroudering zich in je lijf toont. Je krijgt het gevoel dat je niet goed genoeg meer bent naarmate je ouder wordt, alsof je niet meer meetelt.

Deze sessie Verouderingsangst voor vrouwen kan je helpen te ontsnappen aan de psychologische greep van de hedendaagse verering van ‘jeugd’.

Laat je niet langer aanpraten dat je minder bent als je ouder wordt. Je zult verbaasd staan hoe snel je met deze sessie een nieuw, uitgebalanceerd perspectief krijgt in hoe je denkt over gelukkig leven en ouder worden!

Verouderingsangst voor vrouwen geeft je een super ontspannen gevoel. Je batterij wordt weer opgeladen en je voelt je optimistisch over je toekomst en de plaats die je in de maatschappij inneemt als actief deelneemster.

Je angst voor veroudering verdwijnt en je voelt je op je gemak bij het natuurlijke proces dat zijn loop neemt naarmate je ouder wordt. Doordat je weer ontspannen in het leven staat, straal je meer energie uit en voel je je beter.

Download nu Verouderingsangst voor vrouwen en geniet weer van het leven, zonder zorgen over hoe je eruit ziet als je ouder wordt.

 • Levertijd: Instant download
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $49.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 3602
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.