je kunt alles bereiken

Je kan alles bereiken! Maar als jij deze 2 dingen hebt, bereik je niets…

‘Je kan alles bereiken wat je wilt’, hoe vaak heb je dat al gehoord? Toch is het in principe ook waar. Het probleem is alleen dat je bijna altijd, zonder het te weten, de verkeerde dingen hebt geleerd.

Van kinds af aan leerde je wat wel en niet mag. Het is een deel van hoe je opgroeide. Je moest grenzen leren kennen…

Erg nuttig zou je denken. Maar is dat werkelijk zo?

Toen je klein was mocht je waarschijnlijk van alles, totdat je iets deed dat niet mocht. Dan hoorde je iets in de zin van “Nee, dat mag niet”. Begrijpelijk, maar onhandig.

Want het gevolg na jaren horen “Nee, dat mag niet” is dat je een MIN-denkpatroon ontwikkeld hebt, ook wel MIN-denken genoemd.

Wat is MIN-denken?

Min-denken is een omgekeerde manier van denken. Het heeft te maken met de woorden die je hoorde en nu zelf gebruikt bij je gedachten in combinatie met wat je eigenlijk wilt.

Ik zal het je uitleggen…

Stel dat je de griep te pakken hebt en je wilt graag beter worden. Je denkt dan vaak automatisch “IK WIL NIET ZIEK ZIJN”.

Je gebruikt een ONTKENNINGSWOORD in combinatie met wat je niet wenst. Het ontkenningswoord is “niet” en het onderwerp wat je niet wilt is “ziek zijn“. Je combineert dit tot “niet ziek zijn”.

Bewust snap je dit zinnetje heel goed. Maar op onbewust niveau gebeurt er iets anders.

Voor je onderbewustzijn betekent dit zinnetje namelijk echter “IK WIL ZIEK ZIJN”. Dit komt doordat je onderbewustzijn ontkenningswoorden buiten beschouwing laat, als gevolg van de ‘taal’ die je onderbewustzijn spreekt.

Wat is de taal van je onderbewustzijn?

De taal van je onderbewustzijn werkt op basis van innerlijke beeldvorming. En ontkenningswoorden als ‘niet’ hebben geen corresponderend beeld. Je onderbewustzijn kan er niks mee. Wat overblijft is het onderwerp dat je niet wilt. Dáár kan het onderbewustzijn wél een beeld bij vormen.

Het woordje “NIET”, dat een ontkenning is, wordt als het ware ‘vergeten’ door je onderbewustzijn. Het wordt niet verwerkt. Daardoor ligt je onbewuste focus op het onderwerp waar je aan dacht: “ziek zijn”.

En daarmee focus je in feite op ziek zijn. En hoe vaker je dit denkt en/of zegt, hoe sterker het effect is. Het werkt dan als een soort mantra. Je maakt het jezelf daarmee onnodig moeilijk om beter te worden.

Nu is ‘ziek zijn’ een simpel voorbeeld om het je duidelijk te maken. Realiseer je echter dat jouw hele denkwereld vol zit met dingen die je niet wilt. De hele taal stroomt ervan over. En zonder dat je het weet ben je de hele dag aan het MIN-denken. En daarmee ligt de focus constant op datgene dat je ontkent.

MIN-denken is aangeleerd gedrag. Je doet het op de automatische piloot. Let er maar eens op hoe vaak je dingen zegt met een ontkenningswoord erin…

Precies verkeerd om

Wil je iets bereiken of realiseren, ongeacht wat het is, dan zul je op onbewust niveau een duidelijk beeld moeten kunnen vormen van wat het is. Het zou dan ook beter zijn om te denken “IK WIL GEZOND ZIJN”, “IK WIL MIJ BETER VOELEN”. Daar kan je onderbewustzijn wél een beeld bij vormen, omdat er geen ontkenningswoorden in deze zinnetjes zitten.

Dit leidt tot een bepaalde onbewuste focus. En waarop je focust krijg je meer van. Veel mensen vragen zich dan ook vaak af, waarom ze dingen meemaken of krijgen, waar ze niet op zitten te wachten. De reden is meestal dat ze op precies het tegenovergestelde gefocust hebben.

Je ervaart dit vaak alsof er ‘iets’ in je zit dat het realiseren van je doelen saboteert.

Op deze wijze leven veel mensen een leven dat ze eigenlijk niet willen. Ze willen van alles anders, omdat ze op de verkeerde manier aangeleerd is hoe ze zouden moeten denken. Want vanuit je gedachten, ontstaan uiteindelijk je acties en resultaten.

De oplossing: PLUS-denken

MIN-denken is een onderschat en onzichtbaar probleem voor bijna iedereen. De meeste mensen streven naar een bepaald leven. We hebben allemaal doelen. En door MIN-denken heb je een ingebouwde saboteur die je vooral helpt je doel niet te realiseren.

Je kunt het zien als een innerlijke blokkade. Wanneer je deze blokkade opheft, gaat er ineens van alles stromen en gebeuren. Je gaat anders denken, je gaat andere dingen doen en je realiseert ineens dingen die je eerder voor onmogelijk hield.

Om deze blokkade deskundig en voorgoed op te lossen ontwikkelde ik een sessie die je helpt om snel en vanzelf van MIN-denken naar PLUS-denken te gaan.

De sessie richt zich rechtstreeks op je onderbewustzijn en helpt je binnen enkele dagen een PLUS-denker te worden.

  • Zijn er dingen in je leven die moeilijk bereikbaar lijken?
  • Heb je moeite met iets te realiseren?
  • Heb je een wens die onbereikbaar lijkt?

Dan is de kans groot dat deze innerlijke blokkade je in de weg zit. Met de sessie ‘Word een PLUS denker’ los je deze blokkade snel, effectief en blijvend op, waardoor:

  • Moeilijk bereikbare dingen ineens binnen handbereik komen
  • Wat je ook wilt realiseren, ineens veel gemakkelijker wordt
  • Wensen opeens binnen handbereik komen

De tweede blokkade

Maar er is meer… Je onderbewustzijn wil je te allen tijde ‘veilig’ houden. En de beste manier om dat te realiseren is je houden op de plek, of in de situatie waar je nu bent.

Zodra jij bewuste pogingen onderneemt die je leven kunnen veranderen, dan zorgt je onderbewustzijn dat je allerlei gevoelens krijgt die de verandering frustreren.

Het is een poging van je onderbewustzijn om je te houden waar je bent. Je onderbewustzijn houdt niet van verandering. Het wil je in het veilige gebied houden.

Dit veilige gebied noemen we ook wel je comfortzone en je ziet bij veel mensen dat ze hun leven lang lekker veilig in hun comfortzone zitten, zonder echt iets te bereiken. Het leven gaat zijn gangetje, en kabbelt een beetje voort.

Als je dit herkent bij jezelf en je weet dat je méér kunt, meer wílt, dan is het tijd om die tweede blokkade op te ruimen!

De tweede blokkade waar je namelijk tegenaan loopt is deze: zelfsabotage!

Heb jij ambities? Dan zul je dít moeten doen!

Als je ambities of wensen hebt en je wilt verder komen in je leven, dan zul je zo nu en dan buiten je comfortzone moeten gaan. Dán leer je iets. Dan ontdek je nieuwe dingen. Dan ben je op weg iets te presteren om trots op te zijn!

Wanneer je enkele keren buiten je comfortzone treedt, creëer je groei. Groei in de richting die je dichter bij je doelen brengt. En het maakt niet uit wat het is dat je wilt. Of het nu een hobby is, of je wilt beter worden in je werk of als je spirituele groei wenst.

Buiten je comfortzone gaan voelt echter vervelend, angstig en onplezierig. Dát zijn de gevoelens die je onderbewustzijn je geeft, in een poging je tegen te houden. Dit is de zelfsabotage in jou.

Soms is dit zelfsaboterende effect erg sterk. Je ervaart dan zeer grote weerstand om te doen wat je eigenlijk zou moeten doen. Ineens vind je andere onbelangrijke dingen superbelangrijk en interessant. Je aandacht wordt letterlijk weggetrokken van wat je eigenlijk zou moeten doen.

Zo schakel je zelfsabotage uit en bereik je wat je wilt

Als je toegeeft aan die zelfsabotage, kom je uiteraard geen stap verder. Dat is namelijk het hele doel van die zelfsabotage.

Doe je er niets aan, dan zul je wellicht over 10 jaar ontdekken dat er eigenlijk niets is veranderd. Of je ontdekt nu, dat in de afgelopen 10 jaar eigenlijk niets is veranderd.

En in dat geval kun je onze hulp inschakelen, waarmee je elke vorm van zelfsabotage deskundig elimineert. Speciaal hiervoor is de sessie ‘Stop zelfsabotage‘ ontwikkeld.

Luister regelmatig om-en-om naar deze twee sessies. Min-denken wordt plus-denken en je onderbewustzijn gaat je HELPEN, in plaats van saboteren, om je doelen te bereiken.

Kleine doelen, grote doelen, het komt allemaal binnen handbereik. Het zal voelen alsof onzichtbare grenzen ineens verdwenen zijn.

Alsof de deuren naar succes wagenwijd voor je zijn opengezet.

Het maakt het verschil tussen voorgoed blijven zitten waar je nu bent, of succesvol de dingen te doen/hebben die je eigenlijk al zo lang wilt.

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.