Wat moet je doen als 'manifestatiekracht' niet werkt?

Veel mensen zijn bezig met het manifestatieproces, nadat ze de cursus ‘manifesteren doe je zo!’ gedaan hebben. En ze hebben succes. Ik krijg nog steeds regelmatig e-mails van mensen met hun resultaten.
In de meeste gevallen werkt het manifestatieproces prima. En hoe!
Eén interessant voorbeeld is van George die in Thailand woonde en graag terug wilde naar Nederland en wel naar de binnenstad van Zutphen. Sommigen zeiden dat het moeilijk of zelfs onmogelijk zou zijn.
Hij begon met het proces en vertelde het niemand. Enkele maanden daarna woonde hij inderdaad in de binnenstad van Zutphen. Het was gelukt!

Het werkt, maar niet altijd… Hoe komt dat?

Als het voor de meesten werkt, betekent dat ook dat er mensen zijn bij wie het niet, of nóg niet, werkt en de vraag is dan ook hoe dat komt.
Stel je hebt twee mensen. Beiden doen ze ‘Manifesteren doe je zo’ en beiden doen ze exact hetzelfde. De één manifesteert vrij snel en gemakkelijk en de ander niet of heel moeilijk.

Waarom manifesteert de één wel en de ander niet?

Die vraag intrigeerde me en ik ging op onderzoek. Hoe meer informatie ik verzamelde, hoe duidelijker het werd. De conclusie liet dan ook niet lang op zich wachten. Het werd duidelijk waarom sommige mensen niet manifesteerden, ondanks dat ze het proces goed deden.
Stel je hebt een magneet. En zoals je weet trekt een magneet een andere magneet aan, of hij stoot deze af.
Stel je nu voor dat je een magneet hebt die een andere magneet aantrekt. Je ziet dat in situatie 1. Maar wat nou als je rondom die aantrekkende magneet een handvol andere magneten hebt die omgekeerd liggen en afstotend werken. Dat zie je in situatie 2.
In situatie 2 is één aantrekkende magneet en daar omheen zitten een aantal afstotende magneten.
Eén magneet trekt aan en 6 magneten stoten af.
Wat denk je dat er gebeurt als de bovenste magneet die je aantrekt in de buurt komt? Juist… De afstotende kracht van de omringende onderste magneten bij elkaar is sterker dan de aantrekkende kracht. De afstotende energie is sterker.
De magneet die je aantrekt kan niet in de buurt komen.

Zo werkt het ongeveer ook met manifestatie

Alleen heb je bij manifestatie geen magneten, maar aantrekkende en afstotende energieën. En zoals je weet bestaat manifestatie uit de juiste energie uitzenden, zodat de juiste energie ook aangetrokken wordt. Uiteindelijk is alles energie.
Een voorbeeld: stel je wilt een groot huis manifesteren. Je doet alles dat je geleerd had in de cursus en ondanks alles gebeurt er niks. De kans is dan groot dat je op onbewust niveau blokkades hebt die de tegenovergestelde, afstotende energie uitzenden. Het tegenovergestelde van wat jij wilt.
Je hebt dan één ‘magneet’, dat is je manifestatie-energie. En je hebt meerdere tegenovergestelde energieën die afstoten.
Deze afstotende energieën komen voort uit je onbewuste blokkades. En dát zijn bijvoorbeeld overtuigingen die het beter vinden dat je juist NIET manifesteert. Ze zijn onbewust, dus je weet niet dat ze er zijn.

Onbewuste blokkades

Soms verraden deze blokkades zich, wanneer je een “ja maar” gedachte hebt. Stel je wilt dit grote huis. Zodra je ook maar één “ja maar” gedachte hebt, bijvoorbeeld “ja maar, hoe moet ik dat betalen”, of “ja maar, er zijn geen mooie grote huizen op de plek waar ik dat wil”, of wát dan ook… Dan heb je meteen al twee blokkades te pakken.
En het zijn exact dié blokkades die een tegenovergesteld signaal (=energie) het universum insturen.

Het universum

En weet je… het universum is niet een ‘iemand’, of een ‘iets’ dat bepaalt of beoordeeld of jij krijgt wat je manifesteert. Er wordt niet afgewogen of je het verdient of niet. Sterker, er wordt niet eens onderscheid gemaakt tussen goed of slecht. Dit zijn namelijk labels die wij mensen overal opplakken.
Het universum is meer een natuursysteem, als ik zo maar even mag noemen, dat niet oordeelt. Het werkt meer automatisch. Wanneer je dát snapt en je simpelweg de regels volgt volgens dat systeem, dan krijg je ook de uitkomst die je verwacht.

Wanneer manifesteren niet lukt…

Wat ik wil zeggen is dat wanneer jij wilt manifesteren en het lukt niet, je waarschijnlijk last hebt van tegengestelde programmeringen, waarom het geen goed idee is om te krijgen wat je wilt. Je stuurt daarmee tegenovergestelde energieën het universum in. Als gevolg kun je niet aantrekken wat je wilt. Je hebt te veel afstotende magneten in je zitten. En alles bij elkaar stoot je af wat je eigenlijk wilt.
En precies om die reden heb ik een vervolg gemaakt op manifesteren doe je zo! Een tweede praktijkdeel.

Hoe verwijder je jouw afstotende energie?

Het is namelijk zo belangrijk dat je jouw tegengestelde, blokkerende, afstotende energieën, verwijdert. Dan blijft er een zuivere aantrekkende energie over die in lijn is met wat je wilt manifesteren. Dát is zuivere manifestatiekracht. Het is tijd om de verstorende factoren uit de weg te ruimen en ervoor te zorgen dat pure manifestatiekracht overblijft.
Als je dat doet, dan kost het geen bergen energie meer om blokkerende energieën te overschreeuwen. Dan zul je merken dat manifestatie ineens een stuk gemakkelijker wordt.

GELD manifesteren? Dit zijn de haken en ogen

Geld manifesteren is minder eenvoudig. Het manifestatieproces is uiteraard exact hetzelfde, alleen triggert ‘geld’ bij de meeste mensen onmiddellijk tegenovergestelde energieën. Dit komt door de maatschappij waarin we opgegroeid zijn.
Al van baby af aan worden we gebombardeerd met geld en negativiteit. Deze twee gaan vaak hand in hand. Althans zo wordt het de meesten van ons geleerd. Dus wanneer je geld wilt manifesteren, en dat kan, dan zul je eerst al jouw geldblokkades weg moeten werken.
Doe je dat niet, dan heeft het manifestatieproces weinig kans van slagen. Want wanneer je één duidelijk signaal het universum instuurt dat je X hoeveelheid geld wilt manifesteren, en je tegelijkertijd, zonder het te weten, 30 signalen meestuurt dat het toch maar niet moet, om welke reden dan ook, dan gaat het niet lukken.
Zorg er dus voor dat je bewust, maar vooral onbewust 100% puur en helder bent in wat je wilt manifesteren. Dat betekent dat je een zuivere intentie moet hebben. Dus je onbewuste blokkades móeten weg zijn, anders gaan tegenovergestelde energieën afstoten wat jij juist wilt aantrekken.

Manifesteren doe je zo! Praktijkdeel 2

Manifesteren doe je zo, praktijkdeel 2 helpt je dit te realiseren. Met deze sessie ga je op onbewust niveau op zoek naar jouw blokkades en je elimineert ze stuk voor stuk. Het uitgangspunt is wat je wilt manifesteren.
Dit proces gaat door, totdat je manifestatie-intentie 100% zuiver is. Je verwijdert stuk voor stuk alle ‘afstotende magneten’, waardoor er één krachtige manifestatiemagneet overblijft.
En dat is die van jouw intentie.
Het zal voor veel mensen de ontbrekende schakel zijn, die je kan helpen om je manifestatieproces te laten werken voor je, als je er tot nu toe minder succesvol mee was.
Je kunt hem nu hier bestellen.
Heb je reacties? Laat het me weten hieronder!

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.