Mediteren als een Zen-Monnik met de Trancewerk Geleide Meditatie Training

De geschiedenis van het mediteren

Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Zen MonnikMeditatie is een spirituele oefening die mensen vaak gebruiken ter ontspanning. Mediteren bestaat al eeuwen en veel religies deden aan meditatie op een andere manier zoals wij meditatie nu kennen. Het christendom, Hindoeïsme en boeddhisme doen al eeuwen aan meditatie en deze stijl van mediteren lijkt het meeste op de stijl die wij nu kennen.
Vele tradities komen terug in de huidige vorm van mediteren. Een vorm van mediteren voor een christen is bijvoorbeeld de betekenis van een gebed in stilte tot zich laten komen. Bij het Hindoeïsme doen ze vooral aan concentratie-meditatie, wat te vergelijken is met yoga. Een boeddhistische vorm van meditatie focust zich op de rust van de geest, verandering van de geest of een combinatie hiervan. Vooral de laatste twee geloofsovertuigingen hebben een grote invloed op de huidige manier van mediteren.

Voordelen van mediteren

Voordat ik het over de grote voordelen ga hebben van mediteren zal ik eerst de vraag beantwoorden: Wat is meditatie?
Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Modern MediterenVoor meditatie kun je je geest of gedachten het beste zien als een soort gereedschap. Mediteren is een techniek om te leren dit gereedschap te gebruiken. Het is een natuurlijke manier om je geest te leren kennen en te trainen. Maar het trainen van je gedachten is niet gemakkelijk en vergt veel oefening. Geleide meditatie neemt je aan de hand en leidt je eenvoudig door dit proces heen. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren naar wat er gezegd wordt en je mee laten nemen door de woorden en muziek die je hoort.
Een groot voordeel van meditatie is dat het bijvoorbeeld depressie kan voorkomen. Ook kan het helpen depressieve gevoelens te vervangen door geluksgevoelens. Mensen die lijden aan depressie denken vaak aan het verleden of toekomst. Zij zien vaak geen licht meer aan het eind van de tunnel. Met behulp van meditatie leer je in het nu te leven, waardoor depressieve gevoelens afnemen, verdwijnen. Verder zorgt meditatie voor een betere focus en concentratie.
Mediteren Trancewerk Geleide Meditatie Training Harvard University LogoVerschillende studies, waaronder een studie van de Harvard University, hebben aangetoond dat het beoefenen van meditatie meer alfa-golven in de hersenen aanmaakt. Deze alfa-golven zorgen ervoor dat je beter kunt leren, meer informatie opslaat en creatiever wordt.
En dan tot slot het belangrijkste voordeel van meditatie, je wordt er gelukkiger van. Door meditatie wordt de verbinding tussen de linker en de rechter hersenhelft sterker dan gemiddeld. En hoe sterker deze verbinding, hoe gelukkiger een mens is. En wie wil er nu niet gelukkig zijn?

Geleide Meditatie Training

De Trancewerk geleide-meditatie training werkt ontspannend en kalmerend. Deze training bestaat uit een geleide-meditatiesessie die je leert hoe je moet mediteren. En als je het eenmaal geleerd hebt, door het simpelweg te doen, kun  je het daarna desgewenst op eigen ‘kracht’ doen. De geleide meditatie-training leert je dus hoe je moet mediteren. De training helpt je de gewenste meditatieve staat gemakkelijk en snel te bereiken.

Na het afronden van deze training zal er snel verschil gemerkt worden. Je zult een uitgerust en helder gevoel van geest hebben.
Een extra voordeel van deze geleide meditatie-training is dat je een ultieme ontspanning zult ervaren. Deze ontspanning zal een positief effect hebben op je immuunsysteem en spijsvertering. Ook krijg je door deze geleide-meditatie training een beter realiteitsbesef. Je zult in vele opzichten onverwacht positief verrast worden.
Heb je behoefte aan meditatie en weet je niet hoe je dit moet doen, of waar te beginnen? Of wil je het gewoon een keer proberen? Doe dit dan met behulp van de Trancewerk geleide-meditatie training voor een ultiem resultaat.
Klik hier voor meer informatie en om de geleide meditatie-training te downloaden.

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.