Steeds meer mensen zijn dik. Als je de echte oorzaak kent, kun je het eenvoudig oplossen en vanzelf slank worden

Hypnoslank dikke mensenIs het je weleens opgevallen dat steeds meer mensen in je omgeving te dik zijn of last hebben van obesitas? En ja, afvallen is niet gemakkelijk. De reden is simpel. De meeste mensen weten niet wat de echte oorzaak is van hun overgewicht. Zij gaan een dieet volgen dat op de zeer korte termijn kan helpen, maar op de lange termijn nooit werkt!

Wie krijgt last van overgewicht?

Iedereen kan last krijgen van overgewicht. Het is een vorm van overtollig vet dat je lijf opslaat als een soort reserve-energie. Als je te dik bent, loop je ook meer gezondheidsrisico’s, dan wanneer je een gezond gewicht hebt. Hoe zwaarder je bent, hoe groter en hoe gevaarlijker deze gezondheidsproblemen kunnen zijn.

Ziekten gerelateerd aan overgewicht zijn bijvoorbeeld:

 • diabetes type 2
 • hoge bloeddruk (waar ik al eerder een blog over maakte)
 • galstenen
 • hart- en vaatziekten
 • rug- en gewrichtsklachten
 • en bepaalde soorten kanker

Een groot aantal verschillende onderzoeken toont aan dat de mens de laatste tijd steeds dikker is geworden. Men eet ook steeds ongezonder. De échte achterliggende reden van deze massale westerse-wereld-obesitas-explosie is dat je met je eten en drinken veel chemische rommel binnen krijgt. Zelfs als je denkt dat je gezond eet, krijg je veel chemische troep binnen (waaronder e-621), waardoor je kunstmatig veel te veel gaat eten.

Je eet te veel en tegelijkertijd honger je jezelf uit!

Hoe kan dat? Dit gebeurt onder andere, doordat de natuurlijke rem, wanneer je genoeg gehad hebt, verdoofd wordt. Hierdoor consumeer je meer dan normaal en dat is goed voor de portemonnee van de voedselproducenten. e621En wanneer je te veel voedsel in je maag propt, rekt deze uit. Doe je dat een enkele keer, dan is er niets aan de hand. Maar als je dat elke dag doet, word je uiteindelijk steeds dikker en zwaarder en eet je steeds meer.
Een normale maag behoort ongeveer de grootte van een vuist te hebben. De meeste mensen met overgewicht hebben een maag die veel groter is dan dat.
Hoe dit proces precies werkt en hoe je de vicieuze vetmakende cirkel snel en moeiteloos kunt doorbreken leg ik uit in mijn e-boek HypnoSLANK. Het kost niks en is uiteraard volledig vrijblijvend. In dit e-boek leer je wat nou de echte achterliggende reden is dat zoveel mensen steeds dikker en vetter worden. Ook leg ik uit hoe het kan dat je te veel eet en jezelf tegelijkertijd uithongert en wat het gevolg daarvan is. Je komt erachter waarom een dieet of meer lichaamsbeweging nooit tot blijvend resultaat leidt en hoe je voorgoed slank wordt zonder dieet.
Wat je gaat ontdekken in dit gratis e-boek kan schokkend zijn en laat onder andere zien waarom de voedingsindustrie eigenlijk een op winst beluste industrie is en hoe wij mensen daar het slachtoffer van zijn geworden. Het belangrijkste dat je leert is hoe je snel en moeiteloos los kunt komen hiervan, zodat je weer van nature mooi slank wordt.

Word weer van nature slank

Virtuele MaagbandEén van de dingen waar mensen aan denken als niets meer helpt is om operatief een maagband te laten plaatsen. Een maagband is een siliconen band die als een soort riem om je maag wordt gespannen. Dit zorgt voor een kunstmatige verkleining van de maaginhoud, waardoor de hoeveelheid voedsel die je in één keer kunt eten, verminderd.
Een maagband wordt operatief aangebracht en kan alleen bij mensen die een morbide vorm van overgewicht hebben. Het is dus een paardenmiddel om je te helpen van dat overgewicht af te komen.
De maagband wordt geplaatst aan de bovenkant van je maag, meestal door middel van een kijkoperatie. Dit gebeurt in het ziekenhuis of in een privékliniek. Het is een kostbare ingreep die niet altijd zonder gevaar is.
Maar wist je dat je ook eenvoudig van je overgewicht af kunt komen door een VIRTUELE maagband aan te laten brengen? En die werkt ook als je maar een paar kilootjes weg wilt werken. We doen dit met een speciale hypnosesessie Virtuele Maagband.
Je kunt dus gemakkelijk van je overtollige lichaamsvet afkomen als je luistert naar de speciale hypnosesessie Virtuele Maagband.
Als er één ding is waar we met hypnose invloed op kunnen uitoefenen is het gevoel. In plaats van een fysieke medische ingreep te laten doen in het ziekenhuis, met alle risico’s van dien, kun je er ook kiezen voor een virtuele maagband. En de hypnosesessie Virtuele Maagband helpt je, waardoor je zonder medische ingreep, snel en 100% veilig hetzelfde effect realiseert als een fysieke maagband. En dat effect is dat je het gevoel hebt veel sneller vol te zitten!
Want hoe krachtig je onderbewustzijn ook is, het kent het verschil tussen echt en virtueel niet.
Deze hypnosesessie overtuigt jouw onderbewustzijn dat er een band om je maag zit, waardoor je maag veel kleiner lijkt. Hierdoor eet je vanzelf minder en heb je veel sneller een vol gevoel. Het gevolg is dat:

 • je gaat afvallen
 • je meer energie krijgt
 • je fitter en sterker wordt

Dit komt doordat je lichaam nu niet meer het overschot aan voedsel hoeft om te zetten in nog meer vet. En deze energie hou je dus over. Bovendien gaat je lichaam het reeds opgeslagen lichaamsvet verbranden. Het mooie is dat je maag uiteindelijk echt gaat krimpen en dus kleiner wordt. En dat alles zonder risico en zonder hoge kosten.
Wat je met de hypnosesessie Virtuele Maagband kunt verwachten is dat je gemiddeld 1 tot 3 pond per week gaat afvallen. Dat lijkt misschien weinig, maar het is wel de meest gezonde manier om blijvend van dat overgewicht af te komen, want elk pondje dat eraf is blijft weg en je hoeft er geen dieet voor te volgen.
Je kunt dus met hypnose 100% vanzelf afvallen, zonder dat je er iets bewust voor hoeft te doen. En het mooie is, dat het effect permanent is. Eenmaal slank, blijf je dat.
Vind je dit interessant en wil je ook op een 100% natuurlijke en veilige manier slank worden, dan kun je twee dingen doen:

 1. Download de hypnosesessie Virtuele Maagband en voeg de daad bij het woord, of
 2. Meld je aan voor het GRATIS e-boek HypnoSLANK en ontdek:
  – Wat de échte oorzaak is van je overgewicht en hoe je dit oplost
  – Waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat je wél moet doen
  – Onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
  – Hoe je op de automatische piloot kunt afvallen en slank blijven ZONDER dieet en ZONDER honger.

Het e-boek kost niets en het verplicht je ook tot niets.
Ga nu naar www.hypnoslank.nl en download dit gratis e-boek en/of voeg de daad bij het woord en download de hypnosesessie Virtuele Maagband.

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.