10 tips

10 Tips voor een waanzinnige start voor het nieuwe jaar…

Eindelijk is het jaar 2020 voorbij. Begin jij het nieuwe jaar met voornemens, dingen die je wilt doen, leren, ontdekken, aan jezelf veranderen? Op internet is er veel te vinden op allerlei gebieden hoe je dingen kunt aanpakken, maar door de overload aan informatie kun je al snel het spoor bijster raken.

Met als gevolg dat je uiteindelijk niets doet en dus niet vooruit komt.

Eén manier om dingen in je leven te verbeteren is door te ontdekken hoe je met kleine acties, grote veranderingen kunt realiseren. In feite zou je op zoek moeten naar een positieve ‘asymetrie’.

Positieve Asymetrie

Positieve asymetrie is een situatie waarbij de resultaten vele malen groter zijn dan de moeite die het je kost. De verhouding tussen moeite en resultaat is ongelijk. Mensen met positieve asymetrie stoppen ergens een factor 1 in en krijgen er een factor 10 voor terug.

Het zal je niet zal verbazen als ik je zeg dat de meeste mensen met NEGATIEVE asymetrie te maken hebben. Zij doen het net andersom. Veel moeite en vele malen kleiner resultaat. Mensen met negatieve asymetrie stoppen ergens een factor 10 in en krijgen er een factor 1 voor terug.

10 handige tips

De factoren die je helpen een positieve asymetrie te ontwikkelen, liggen meestal niet op het ‘zakelijke’ vlak. Meestal zijn dit ‘logisch-verstand-kwesties’, die ervoor zorgen dat je helderder en scherper denkt en over het algemeen veel beter functioneert op alle gebieden. En als je beter functioneert, krijg je betere resultaten. Klinkt logisch, toch?

Ik geef je dan ook 10 TIPS waar je op zou kunnen letten als je op welk gebied dan ook beter wilt worden:

 • Geen alcohol drinken. Dit is een van de meest onderschatte boosdoeners die je succes de grond in kan boren. Alcohol is giftig voor je lijf. Het kost je dan ook enorm veel energie om het te verwerken. Energie die je beter op andere manieren kunt gebruiken.
 • Slaap. 8 uur slaap per nacht maakt je veel slimmer en creatiever. Als je gemiddeld maar 5 uurtjes slaapt per nacht, ben je overdag nagenoeg nutteloos. Bij 6 uurtjes slaap kun je wat simpel administratief werk verrichten. 7 uur per nacht is net genoeg om iets zinvols te doen. Bij 8 uur slaap per nacht wordt je pas echt creatief , slim en innovatief en 9 uur slaap is nodig om topprestaties te leveren.
 • Gezond eten. Eet veel groenten op geregelde tijden. Vermijd te allen tijde suiker, omdat je bloedsuikerspiegel, brein en emoties erdoor op hol slaan. Vermijd zo veel mogelijk zuivelproducten. Eet zo min mogelijk tarweproducten (witmeel) en vermijd voorbewerkte voedingsmiddelen (inderdaad, dat is zo’n beetje alles dat je naar binnen werkt. Maar het is echt niet goed voor je!)
 • Meditatie. 20 minuutjes per dag, elke dag. Het zal je meer gefocust maken, meer zelfbewust en je krijgt meer controle. Je neemt betere beslissingen, je wordt intelligenter en je verstandelijke vermogens nemen toe.
 • Het kan je niet schelen wat mensen denken. Als je het voor elkaar krijgt om niets meer te geven om wat anderen van of over je denken… dan maak je zo’n beetje 80% van je hersencapaciteit vrij. En dat is dan beschikbaar voor het betere werk.
 • Lichaamsbeweging. Iets meer bewegen reguleert je emoties (bepaalde gevoelens die je krijgt, waardoor je domme dingen doet, slecht voedsel gaat eten, enzovoort). Lichaamsbeweging geeft je meer energie, mentale scherpte en fysieke en mentale stabiliteit.
 • Boeken lezen. Ja, hoe afgezaagd klinkt dit. Maarrrr… Boeken zijn van die gebonden stapeltjes papier met een kaft eromheen die 15 tot 25 euro kosten. Je kunt ze kopen in elke boekwinkel of bol.com. Boeken lezen maakt je slimmer, omdat je leert van een ander. Vind een arm of miserabel persoon die zich ellendig voelt en vraag hoe vaak ze een boek lezen. Waarschijnlijk nooit.
 • Niet naar het nieuws kijken (en politiek compleet links laten liggen). Een keertje tv kijken kan geen kwaad. Maar vermijd te allen tijde journaals, nieuwsprogramma’s en talkshows. Het is pure, gescripte propaganda. Zet je tv uit en je wint meer tijd en je voelt je beter.
 • Stop met ruzie maken of discussiëren. Je hebt nu eenmaal mensen die niet willen, of kunnen, snappen wat je bedoelt. Geen probleem, maar stop je tijd er niet in. Je brein heeft slimmere dingen te doen dan dit. Hoe minder ruzie/discussie, hoe meer breintijd je hebt voor goede beslissingen. Beland je in een discussie? Kap het af, het heeft meestal geen nut.
 • Laat slechte gewoonten los. Die willekeurige regeltjes zoals de hele dag door e-mails beantwoorden, telefoongesprekken voeren, bijpraten, vergaderen, je gezicht tonen, socializen, samen sport kijken, de actualiteit kennen, het leven van iedereen bijhouden, zijn in feite slechte gewoonten. Vergeet die dingen. Het levert je niets concreets op. Focus in eerste instantie op het creëren van iets moois. In tweede instantie kun je dan denken aan entertainment voor jezelf om te relaxen.
 • Discipline ontwikkelen. Schuif je een hamburger met patat naar binnen, omdat het al laat is, of maak je toch een salade? Blijf je thuis of ga je feesten en kom je zat thuis? Ga je op tijd naar bed, of ga je binge-watchen op Netflix tot 5 uur ’s nachts? Totdat je leert je impulsen te beheersen, jezelf te beheersen, heb je nog nooit echte kracht ervaren.

Al deze dingen zijn simpel. Sommigen noemen ze ‘gezond verstand’. Maar gezond verstand kom je steeds minder tegen. Bovenstaande dingen weten, is dan ook een goede stap in de juiste richting. Alleen… ‘weten’ is niet genoeg. Je hebt er pas écht iets aan wanneer je ze in praktijk brengt!

Breng het in praktijk

Om bovenstaande 10 tips om te zetten in de praktijk kun je ervoor kiezen om het gewoon te gaan doen. De kans is alleen groot dat je het binnen twee weken alweer vergeten bent. Het is net zoiets als goede voornemens, die je halverwege januari alweer vergeten bent. Beter is dan ook om de hulp in te schakelen van jouw eigen onderbewustzijn. Dan zijn de veranderingen meteen blijvend. Je onderbewustzijn vergeet namelijk niet.

En deze goede veranderingen in je onderbewustzijn brengen, doe je snel en deskundig met behulp van één of meerdere Trancewerksessies.

Zo kun je kleine stapjes zetten met grote positieve gevolgen. Je creëert een positieve asymetrie! En hoe meer positieve asymetrie je creëert, hoe groter de bergen worden die je kunt verzetten.

Klik op de bovenstaande linkjes in deze 10 tips, om meer info te krijgen over de betreffende sessie(s). En hoe meer sessies je tegelijk downloadt, hoe groter jouw korting is!

 • Vier of meer sessies levert je 30% korting op.
 • Betalen via accounttegoed levert 20% EXTRA korting op
 • Ontvang hier bovenop TIJDELIJK nóg eens 15% extra korting met deze code: 2021

Je krijgt dus korting op korting op korting!

Maak er nu gebruik van! Voor je het weet is het kortingsfeest voorbij. En dat zou zonde zijn, want dit is een mooie gelegenheid voor je om een perfecte start te maken in het nieuwe jaar!

Ik wens je voor nu een voorspoedig uiteinde en tot 2021!

Michel Lejeune

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.