angst voor besmetting

2 geweldige tips om de verlammende corona-angst te elimineren

Er is iets vreemds aan de hand. Begin dit jaar kwam er een verkoudheidsvirus, zoals elk jaar, de hoek om zeilen. Alleen dit jaar werd er massaal paniek gezaaid via mainstream media-propaganda. Ongeacht of dat terecht was (en is) of niet, daar wil ik het in deze blog niet over hebben.

Waar ik het wel over wil hebben is het angst-effect dat het op miljarden mensen heeft. Ja, miljarden, want de propaganda, die voor deze angst verantwoordelijk is, beperkt zich niet alleen tot Nederland, maar verspreidt zich in een groot aantal landen.

Blijkbaar is het coronavirus selectief geweest. Het heeft zogezegd alleen maar ‘toegeslagen’ in de landen waar ook deze propaganda-kanalen actief zijn. Dat geeft te denken, toch?

Wat is propaganda eigenlijk?

Ik noem de berichtgeving, van de mainstream media, over corona propaganda. De reden is dit: Eén van de belangrijkste kenmerken van propaganda is dat het waarheid combineert met fictie. Bijna alle oplichters en manipulatoren vermengen op kunstzinnige wijze verifieerbare feiten met onwaarheden en overdrijving.

Daarom is het moeilijker om volledig te negeren wat ze zeggen, omdat een deel ervan een klank van waarheid bevat. En dát is de truc. Ze gebruiken waarheden om leugens, verdraaiingen en onwaarheden aan je te kunnen ‘verkopen’.

Als ik mij beperk tot Nederland en België, dan zijn er miljoenen mensen bang geworden om besmet te worden met het virus. Bang gemaakt.

In de ban

Vervolgens is het moeilijk om die angstgedachten en -gevoelens volledig van je af te schuiven, want er zijn inderdaad voorbeelden in de wereld van mensen die besmet raken door virussen en bacteriën.

Uiteindelijk kun je helemaal in de ban raken van ‘het gevaar’. Je kunt er zelfs door geobsedeerd raken en je zorgen gaan maken over een eindeloze reeks manieren waarop je jezelf en anderen misschien niet goed beschermt.

Want hoe ver moet je gaan om jezelf te beschermen? Móet je jezelf eigenlijk wel beschermen? En hoe zit het met je eigen afweersysteem?

Angstgedachten en -gevoelens over de risico’s van besmetting kun je proberen te onderdrukken op wilskracht. Alleen werkt dat niet. Onderzoek toont zelfs aan dat wanneer je probeert ergens niet aan te denken, je er JUIST aan denkt. Het triggert juist méér emotie, waardoor je hersenen denken dat het belangrijk is om aan te blijven denken.

2 geweldige tips

Ik heb 2 geweldige tips voor je om snel van je angstgedachten en –gevoelens af te komen, op een verantwoorde manier. Want ik zou niet willen dat je onnodig gevaar zou lopen. 

TIP 1 – Minimaliseer of blokkeer de negatieve effecten van de propaganda-media

En dat betekent:

  • Géén tv meer kijken, of zeer selectief kijken
  • Géén radio meer luisteren
  • Géén kranten of tijdschriften meer lezen
  • Géén websites als Nu.nl, Telegraaf.nl en/of andere ‘nieuws’-websites meer lezen

Deze vier bovenstaande vormen van mainstream media barsten van de propaganda, omdat slecht nieuws in hun ogen beter verkoopt dan goed nieuws. Ze voeden constant je angstgevoelens, waardoor je niet van je angst afkomt en het eigenlijk alleen maar erger wordt.

Wat je zou kunnen doen is een selectie maken van wat je echt wilt zien op tv en wat je kunt missen. Dingen die je beslist zo veel mogelijk moet overslaan zijn journaals, nieuwprogramma’s, nieuwsrubrieken en talkshows. Daarvan is aangetoond dat de inhoud 100% gescript is.

Zelfs bij ‘live’ talkshows is van tevoren bepaald wat er gezegd moet worden. Er is werkelijk niets spontaans aan. Interviews zijn vooraf gescript, zowel de vragen als de antwoorden.

Matthijs van Nieuwkerk, van De Wereld Draait Door (DWDD), zei onlangs: Geloof niets van wat je op tv ziet! Hij zei dat met een knipoog, maar hij heeft wel gelijk.

En dat geldt ook voor wat je hoort op de radio en wat je leest op nieuws-websites en in kranten en tijdschriften.

Zet ook niet zomaar de radio aan, omdat de propagande tussen de muziek door uitgezonden wordt. beter is het om een selectie van muziek op CD’s of mp3’s, Apple Music of Spotify te maken en dát af te spelen. Dan heb je toch muziek en houd je de propaganda buiten je brein.

Tip 2 – Wis angst uit je brein

Nadat je de invloed van de mainstream media hebt geminimaliseerd, of nog beter, volledig uitgeschakeld hebt, is het belangrijk om de angstgevoelens die je nu nog hebt terug te dringen tot normaal, gezond verstandelijk niveau.

Deze laatste stap is moeilijk om op wilskracht te doen, omdat angst een onbewust proces is. Je zult dus op onbewust niveau moeten werken om dat te veranderen. Het is bijvoorbeeld net als iemand met hoogtevrees die niet op wilskracht van die angst af kan komen.

Je zult bij deze tweede stap dus een beetje hulp nodig hebben. En die hulp krijg je wanneer je luistert naar een speciaal daarvoor ontwikkelde sessie: ‘Vrij van angst voor besmetting’.

Wanneer je enkele keren luistert naar deze sessie, zul je merken dat je angstgevoelens steeds minder worden, totdat ze een normaal, gezond niveau bereikt hebben. En dat betekent dat je op een volwassen, gezonde manier oplettend bent, vrij van de wurggreep die de angst voor besmetting op je kan hebben.

Al na een paar keer zul je merken dat je kalmer en objectiever bent als je nadenkt over besmetting. Je benadert hygiëne op een redelijke en verstandige manier.  Ook merk je dat je in staat bent om obsessieve gedachten over bijvoorbeeld coronabesmetting te stoppen, voordat ze op hol kunnen slaan.  Hierdoor voel je je over het algemeen veel meer op je gemak en zekerder.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.