betere wereld meditatie

Een betere wereld creëren, hoe? 7 tips (plus GRATIS cadeau)

Sommige mensen zeggen dat ze het gevoel hebben dat het leven zinloos is geworden, omdat de wereld vol kwaad en onheil zit. Als je zegt dat er ook goede dingen zijn, wordt er vaak gekeken alsof je iets geks zegt.

“Kijk eens om je heen! Kijk naar de idiote maatregelen die nergens op slaan. En kijk eens naar de corrupte regeringen wereldwijd en wat ze allemaal van plan zijn. De klimaathoax, de pandemiehoax, de ‘Great Reset’…”

Ze vragen zich dan openlijk af of je onder een steen geleefd hebt de afgelopen paar jaar, en of je het nieuws ooit nog volgt.

De oorzaak dat mensen de wereld als slechte plek zien is dat zij zich hebben laten volpompen met negatieve berichtgeving, afkomstig van de mainstream media. Zij bombarderen je dan ook 24/7 met negatief nieuws.

Je ziet, leest en hoort hoe mensen immens lijden en hoe het kwaad zegeviert. Je ziet natuurrampen zoals orkanen, tsunami’s, aardbevingen en branden en je wordt geconfronteerd met menselijk wangedrag in de vorm van moord en doodslag, verkrachtingen, fraude en andere criminele handelingen.

Overal negativiteit?

Op basis van de aanhoudende stroom aan negativiteit is het gemakkelijk om de opvatting te ontwikkelen dat er overal negativiteit heerst en dat de wereld een erg slechte plek (geworden) is.

Het is dan ook belangrijk om goed te beseffen dat de mainstream media bijna altijd een extreem vertekend beeld geven van de wereld. Hun berichtgeving is niet alleen uit zijn verband getrokken, het is ook vaak overdreven en zelfs bedacht. Ze liegen erop los, het ANP en ‘staatsomroep’ NOS voorop.

De mainstream media zijn dan ook de grootste bron van nepnieuws geworden en volgen klakkeloos wat de politiek ze opdraagt.

Het gevolg is dat deze mainstream media zelden goede berichten laten zien. Zij richten zich bijna exclusief op wangedrag, kwaad en ellende. En daarmee geven ze mensen een radicaal verkeerd beeld van hoe de wereld er werkelijk uitziet.

Zo krijgt een stijging van de criminaliteit veel meer aandacht dan een daling van de criminaliteit. Dat er nauwelijks mensen meer op de IC’s belanden als gevolg van ‘Corona’ hoor je de media niet over, terwijl het ‘nieuws’ gedomineerd wordt door berichten hoe ‘gevaarlijk’ het is als mensen zich niet laten inspuiten met een experimentele mRNA-prik.

Extreme censuur

Niet alleen kranten en tv censureren, maar ook online vindt er extreme censuur plaats. Big Tech danst naar de pijpen van hun bazen. Goede berichten worden verwijderd en negatief nieuws zie je overal.

En het zijn niet de Google en andere social media CEO’s die dat bepalen. Zij zijn slechts marionetten. Wanneer je de lijnen doortrekt, zijn het de achterliggende banken en overheden die dansen naar de pijpen van grote corporaties, die uiteindelijk weer in handen zijn van de rijken der aarde. Feitelijk bepalen zij hoe jij en ik de wereld zien.

En daar gaat het om. Hoe mensen de wereld zien!

Jij creëert jóuw betere wereld

Hoe jij de wereld ziet is heel iets anders dan hoe de wereld werkelijk is. En wanneer je de wereld als een slechte plek ziet, voel je je logischerwijs minder goed, dan wanneer je de wereld als een geweldige plek ziet. Het is dus een kwestie van perceptie!

Daarbij kun je zelf het nodige doen om jouw wereld mooier en beter te maken. Hieronder 7 tips die je elke dag in praktijk kunt brengen:

  1. Laat je dierbaren vaak weten dat je van ze houdt, en spreek dit ook met zoveel woorden uit
  2. Glimlach naar mensen, ook als je ze niet kent (uiteraard zonder mondkapje!)
  3. Laat mensen weten dat je ze waardeert, geef ze erkenning
  4. Wees attent en hulpvaardig, ook (of misschien wel júist) naar onbekenden
  5. Maak geen rommel, en ruim rommel op, ook als dit rommel van anderen is wat je op straat of in parken tegenkomt
  6. Geef kennis die je hebt door, help mensen om je heen nieuwe dingen te leren

Doe het niet alléén, laten we samenwerken!

Zodra je ervoor kiest om jouw wereldbeeld in positieve zin aan te passen, en de bovenstaande tips in praktijk brengt, heeft dat niet alleen invloed op jezelf maar ook op je medemens. Het is een energetisch effect dat aanstekelijk werkt.

Om dit energetische effect te versterken hebben we de zevende tip: gebruik dagelijks meditatie en visualisatie om niet alleen jouw stukje van de wereld te verbeteren, maar een betere wereld te creëeren voor de hele planeet en al haar bewoners!

Voor sommigen is mediteren niet zo makkelijk, het kan zijn dat je gedachten van hot naar her vliegen en dat het niet lukt om ze stil(ler) te maken.

Om je hierbij te helpen én een betere wereld om je heen te creëren, hebben wij een korte geleidemeditatie ontwikkeld. Deze ‘Betere wereld’-meditatie kun je gratis downloaden, en afspelen op elke smartfoon, tablet en/of mp3-speler of computer.

Deze meditatie duurt ongeveer 17 minuten en helpt je een positiever gevoel te krijgen over de wereld waarin je leeft.

Je gaat je beter voelen en je gaat deze positieve energie uitstralen. Hoe meer mensen deze meditatie regelmatig doen, hoe krachtiger het effect wordt. Je gaat je beter en positiever voelen!

En als gevolg wapen je jezelf tegen de negativiteit die op ons wordt afgevuurd, zodat die steeds minder invloed op je heeft.

Je kunt deze meditatie volledig gratis downloaden. Klik voor downloaden op de groene knop onder deze blog.

Het is nu belangrijker dan ooit. Deel dit bericht op jouw social media, of stuur mensen naar deze pagina, zodat zo veel mogelijk mensen gebruik maken van deze positieve meditatie.

Samen kunnen we meer verschil maken dan individueel. En het werkt! Je gaat je beter voelen en hoe meer mensen meedoen met deze meditatie, hoe sterker het effect zal zijn op ons allemaal! Uiteindelijk zal dit helpen in het realiseren van een betere wereld.

Download nu deze GRATIS meditatie
.

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.