7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

Ben je op zoek naar meer financiële rijkdom in je leven? Dan is het belangrijk om te weten dat dit begint met je geld-mindset!

Je zult je geld-mindset moeten veranderen van een schaarste-programmering in een overvloed-programmering. En wanneer je de juiste strategie kent, is het vrij eenvoudig.

Dus, hoe verander je je geld-mindset om meer geld te verdienen? En hoe komt het dat dit werkt?

Wel, er zijn verschillende manieren om je geld-mindset te voorzien van een overvloed-programmering. En in deze blog geef ik je 7 bewezen tips om hiermee te beginnen:
De details lees je verderop in de blog. Lees dus verder…

Wat is je geld-mindset?

Je geld-mindset is een programmering in je onderbewustzijn die bepaalt hoe je over geld denkt en voelt en hoe je ermee omgaat. Je onderbewustzijn is zeer krachtig, wanneer je het op de juiste manier gebruikt. Helaas geldt hezelfde als je het verkeerd gebruikt. Toch doen de meesten dat als het op geld aankomt.
Maar je kunt je leven drastisch veranderen. Lees verder om te leren hoe je jouw geld-mindset kunt transformeren met deze 7 eenvoudig te volgen stappen.

Waarom je NU je geld-mindset zou moeten wijzigen!

Ik hoor al sinds 2006, toen ik Trancewerk oprichtte, bijna dagelijks verhalen van mensen die hun hele leven lang al strubbelen met hun financiën. Vaak hebben ze schulden en een inkomen waarbij ze nog net kunnen rondkomen. Het lijkt erop dat ze altijd ‘net genoeg’, of ‘net niet genoeg’ hebben.

Vaak zeggen ze: “Het is nét genoeg voor mij, maar ik zou graag…”

En in zo’n antwoord zitten 2 oorzaken van hun situatie verborgen.

Veel mensen weten dat niet. Ze hebben hun gedachten geaccepteerd als waarheid. En daarmee bevestigen ze hun (belabberde) financiële situatie. Er is dus geen enkele reden voor je onderbewustzijn om je te helpen meer financiën te vergaren.
Dat leidt ertoe dat je geen creativiteit hebt om geld te verdienen. En áls er kansen op je pad komen zul je ze niet zien, of je zult ze afwijzen.
Je kunt je onderbewustzijn het beste vergelijken met onzichtbare software die bepaalt hoe jij als mens reageert en functioneert. Het bepaalt jouw beslissingen, ook al denk je dat jij bewuste keuze hebt. Dat is niet zo.

Je hebt geen vrije keuze, al denk je van wel!

Jouw keuzes komen voort uit jouw onbewuste programmering. Het is je onderbewustzijn die jouw keuzes dirigeert en bepaalt. De één kiest dit, de ander dat. Waarom? Omdat ieder een eigen onbewuste programmering heeft.

Is die programmering dusdanig dat er geen noodzaak is om meer geld te hebben? Dan kun je hoog en laag springen, maar het zal niet gebeuren! En als het per ongeluk toch gebeurt, raak je het geld weer snel kwijt. Dat zie je bijvoorbeeld bij loterijwinnaars die binnen een jaar weer terug bij af zijn.

Je bewuste wil en je onbewuste programmering hebben weinig met elkaar te maken. Bedenk je echter wel dat onderbewustzijn altijd wint. Deze is namelijk tientallen keren sterker dan je bewuste wil.

Is jouw programmering ingesteld op overvloed en meer geld? Dan is het voor jou de normaalste zaak van de wereld om meer geld te hebben en een luxe leven te leiden, zoals je dat graag wilt.

Maar helaas… De meeste mensen zitten net op de grens van kunnen overleven.

Dit inkomstenniveau is een vorm van overleven!

Het is totaal iets anders dan volledig genieten van wat het leven je kan bieden. Net genoeg geld hebben is goed om te overleven, maar niet genoeg om alles uit het leven te kunnen halen dat je graag wilt.
Veel mensen denken dat je geld-mindset iets is dat rotsvast is. Een harde programmering die je niet kunt veranderen. Het tegenovergestelde is echter waar. Het is iets dat je kunt leren, net zoals je kunt leren autorijden.

Ik geef je hier nu de details van de 7 tips die je kunnen helpen je leven te transformeren, door je geld-mindset aan te passen. Daarmee kun je het leven van je dromen daadwerkelijk realiseren.

TIP
1

Vergeet alles dat ze je als kind over geld vertelden

Wanneer het aankomt op wat je gelooft met betrekking tot geld, dan hebben de meeste mensen totaal verkeerde informatie gekregen als kind.
Als je als kind hoorde “het geld groeit me niet op de rug”, of “bruintje kan het niet trekken”, of er was ruzie om geld of de rekeningen, of er werd gezegd dat geld slecht is, dan heeft je onderbewustzijn dat perfect opgeslagen.

Nu wil ik je iets vragen:

Nee, natuurlijk niet!
En dus is het voor je onderbewustzijn een uitgemaakte zaak. Geen slechte dingen of ellende? Dan dus geen geld! En dus stuurt het je aan op het hebben van zo min mogelijk geld.
TIP
2

Verander hoe jij over geld denkt

Misschien vind je het gemakkelijk om een moeilijke situatie van vroeger te vergeten, maar hoe zit het met je huidige worstelingen? Als je schulden of andere financiële problemen hebt is het nog belangrijker om je gevoelens hierover nu te veranderen.
Het probleem is namelijk dat je geen rijkdom en overvloed kunt aantrekken als je in een staat van gebrek verkeert. Het goede nieuws is dat je jouw onderbewustzijn in die noodzakelijke staat van overvloed kunt krijgen, ongeacht de situatie waarin je je nu bevindt.
En er zijn strategieën om dat te doen. Ze zeggen weleens dat geld moet rollen. Waar komt dat vandaan? Ik heb geen idee, maar weet wel uit eigen ervaring dat wanneer je meer geld wilt, je meer geld moet uitgeven.

En uiteraard kun je klein beginnen. Deze strategie werkte (en werkt) altijd in mijn voordeel. En dit is zo’n gewoonte geworden, dat in bijna alle gevallen als we geld uitgeven, het op de één of andere manier weer terugkomt.

En ondanks dat ik weet dat het zo werkt, ben ik elke keer weer verbaast om te zien hoe en dát het werkt.
En als het voor mij werkt, waarom zou het dan niet voor jou werken?
TIP
3

Doe alsof, totdat je het gerealiseerd hebt

In het Engels zeggen ze “Fake it ‘till you make it”. En het werkt! Waarom? Wel, je onderbewustzijn is enorm sterk, maar kent niet het verschil tussen nep en echt. Om die reden kun je emoties voelen bij het kijken naar een film.
Je weet verstandelijk dat wat je ziet allemaal nep en in scéne gezet is, maar tóch kan het spannend zijn. Dát effect is je onderbewustzijn dat niet weet dat de situatie die je ziet (die film) nep is.
Wanneer je jouw onderbewustzijn nu gaat voorhouden dat het financieel heel goed gaat met je, ook al is dat (nog) niet zo, dan gaat je onderbewustzijn dit uiteindelijk geloven en accepteren. Je programmeert daarmee feitelijk een rijke geld-mindset.
Vervolgens gaat je onderbewustzijn er een schepje bovenop gooien door je nóg rijker te maken. Want je realiseert wat er in je onderbewustzijn is geprogrammeerd.

En deze stap leidt tot daadwerkelijk betere financiële resultaten, zoals je dat graag wenst. “Fake it ’till you make it” werkt dan ook letterlijk zo.

TIP
4

Maak een ‘Visualisatiebord’ (vision board)

Visualisatie is erg belangrijk en een zeer krachtig hulpmiddel als het gaat om het veranderen van je manier van denken. Wanneer je het visualiseren onder de knie hebt, is een visualisatiebord zeer behulpzaam.
Ik heb er zelf ook een en ik kan er uren over praten. Het is namelijk verbazingwekkend wat deze methode voor je succes kan doen en vooral hoe het je geld-mindset verandert.
Zo heb ik altijd de hoeveelheid geld die ik wilde verdienen aan mijn visualisatiebord toegevoegd. En als ik terugkijk, is dit elke keer uitgekomen en het veranderde ook in de loop van de tijd.
TIP
5

Ga van geld houden!

Dit kan heel controversieel klinken, maar toch is het waar. Als je een vriend of vriendin hebt en je houdt niet van hem of haar. Denk je dat hij of zij lang bij je blijft?
Nee, natuurlijk niet!
En met geld werkt het net zo. Je kunt geen positieve relatie met geld opbouwen als je negatieve gevoelens of ideeën over geld hebt.

Veel geld hebben is een goede zaak! Het is NIET de wortel van het kwaad. Het zijn de mensen die het geld verkeerd gebruiken die geld een slechte naam geven. En dat is onterecht.

Wanneer slechte mensen geld hebben (en met geld komt meestal de macht), dan stelt dit ze in staat om meer slechte dingen te doen. Maar dat heeft niets met het geld zelf te maken.
Denk aan alle geweldige dingen die rijke mensen voor anderen kunnen doen, bijvoorbeeld iemand als Sir Richard Branson.
En je hoeft je niet schuldig te voelen, als je van geld houdt. Wanneer je er een ongemakkelijk gevoel bij krijgt om veel geld te hebben, dan kun je er gewoon voor kiezen om anderen te helpen! Hoe mooi is dat?
Geef geld aan een goed doel, of begin je eigen goede doel!
Dus als je negatieve ideeën of gevoelens hebt over geld, draai ze dan om. Denk aan al het goede dat je ermee kunt doen.
TIP
6

Wees zelfverzekerder als het op geld aankomt

De meeste mensen onderschatten hun eigenwaarde. Doe dit nooit! Het is het ergste wat je kunt doen als het gaat om je geldmentaliteit.
We hebben allemaal iets waardevols te bieden. En dát is waar je je op zou moeten concentreren.
Wanneer je dat doet zul je snel beseffen dat je veel waard bent en je veel meer verdient dan je nu mogelijk krijgt. Trakteer jezelf vaker op iets goeds.
Wees ervan overtuigd dat je het geld dubbel en dwars waard bent dat je wilt verdienen en het zal verschijnen!
TIP
7

Stel gigantisch grote doelen

Het probleem met het stellen van doelen is niet dat je grote doelen niet haalt!
Nee, het is dat je te kleine doelen stelt en die wel haalt.
Kleine doelen motiveren je onvoldoende om (massale) actie te ondernemen. Gigantisch grote doelen zullen je echt in vuur en vlam zetten. Dus als het om geld gaat, is het nog belangrijker dat je groot denkt. En droom groot!
Wat je ook aanbiedt in ruil voor geld, ik wed dat er iemand in de wereld is die hetzelfde doet en er ongelooflijk veel geld mee verdient.
Ik bedoel, er zijn mensen die miljoenen verdienen:
En de lijst gaat maar door … Dus denk je niet dat het tijd is om groot te gaan denken en eindelijk je geld-mindset te veranderen?
Tot zover deze 7 tips. Ik heb er nog veel meer voor je.

Meer weten?

Wil je meer weten over het herprogrammeren van jouw geld-mindset dan kun je nu twee dingen doen:
Je kunt natuurlijk ook voor beiden tegelijk kiezen! En dat kan een eerste verdienste zijn!

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.