Intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is als je toestaat geïntimideerd te worden door andere mensen of situaties?

Als je dat namelijk toestaat, dan dans je in feite naar de pijpen van een ander. Slechts één klein stapje verder zit je in een situatie die ook wel moderne slavernij genoemd wordt.

En serieus, dat zijn geen grappen!

Veel mensen zitten in die situatie en ze hebben het niet eens door!

Natuurlijk is het geen slavernij zoals dat vroeger was, met kettingen om je enkels en zweepslagen. Nee! Deze manier van slavernij is veel geniepiger en meer psychologisch van aard.

Slavernij bestaat in Nederland, België en de rest van de moderne wereld, anno 2020!

Het volgende verhaal van de dorpsbewoners en de grote boze gedaante laat je zien wat er aan de hand is.

Er was eens een jonge vrouw die de wereld rondreisde. En na een lange dag kwam ze aan in een dorp. Ze keek om zich heen en zag meteen hoe terneergeslagen, timide en angstig de mensen daar waren.

Een van angst bibberende dorpsbewoner zei met trillende stem dat elke avond een enorm gigantische, vreselijk uitziende, zwarte gedaante verschijnt en iedereen terroriseert.

“De gedaante is metersgroot en eist dat wij, de bevolking, offers brengen om hem gunstig te stemmen. En als we het niet doen, dan volgen er verschrikkelijke consequenties.

En dus doet iedereen zijn stinkende best om steeds weer aan alle eisen te voldoen.”

Maar de jonge vrouw was niet bang. Want toen de avond viel en de duisternis langzaam over het dorp kroop gebeurde er iets.

In plaats van zich te haasten om zich te verstoppen, zoals alle dorpsbewoners deden, wachtte ze rustig af, totdat die gigantische, vreselijk uitziende, zwarte gedaante verscheen.

En plotseling was hij daar!

Torenhoog. Dreigend en eisend. En de jonge vrouw deed iets wat de dorpsbewoners in opperste verbazing en met ingehouden adem deed toekijken.

Want in plaats van laf te gaan zitten bibberen samen met de anderen, begon ze naar die gigant toe te lopen! En terwijl ze dat deed gebeurde er iets vreemds…

Hoe dichterbij ze kwam, hoe kleiner die gigant werd!

Uiteindelijk, toen ze zo dichtbij was gekomen, was ZIJ de gigant in vergelijking met dat wat de voormalige gigant was.

Ze pakte de voormalige “gigant” op en hield hem in haar hand.

“Hoe heet je, jij wezen dat zo klein werd toen ik dichterbij kwam?”, vroeg ze.

En het nu piepkleine wezentje zei: “Ik heet angst!”

En toen verdween het… poef!

De dorpsbewoners waren verlost uit hun misère en ellende.

Veel giganten

En zo bestaan er veel giganten, die jou met angst in een houdgreep vasthouden.

Het zijn vooral overheden, politici, de farmaceutische industrie en mensen met geestelijke stoornissen, zoals narcisten, sociopaten en psychopaten, die er gretig gebruik van maken.

Voorbeelden door de geschiedenis heen:

 • De oliecrisis in de zeventiger jaren.
  Iedereen moest op rantsoen. Er werd paniek gezaaid. Autoloze zondag. En dat terwijl er een overvloed was aan brandstoffen. Er waren helemaal geen tekorten. Deze crisis werd uiteindelijk gecreëerd en gebruikt om belastingen op brandstoffen drastisch te kunnen verhogen.
 • Dreiging van de Russen en de atoombom.
  Wederom werd het volk in de angst gehouden. De hele westerse wereld puilde uit van propaganda tegen de Russen. Zij waren het kwaad. Zij waren de agressors. Inmiddels is aangetoond dat juist Amerika en Groot-Brittannië de meest oorlogszuchtige landen ter wereld ooit zijn.
 • Klimaat en opwarming van de aarde.
  Het CO2-gehalte stijgt en we gaan er allemaal aan als we niks doen. Wij mensen krijgen de schuld. Er worden doemscenario’s voorgespiegeld. Het gevolg is dat veel mensen in de angst vastgehouden worden.ECHTER… Inmiddels is ontelbare keren wetenschappelijk bewezen dat er wel opwarming is, maar dat dit een natuurlijke oorzaak heeft.

  Zonder mensen was het ook gebeurd. En zo gaat het al duizenden jaren. Het is een normale natuurcyclus. En dus is er geen enkele reden tot zorg of angst.

  Onthoud echter dat vooral overheden het gebruiken als pressiemiddel om meer belastingen te kunnen heffen en meer grip te krijgen op de bevolking.

 • Killerbees (moordbijen).
  Er zouden zwermen bijen zijn die moedwillig mensen vermoorden. Het sloeg niet echt aan. Dus deze angstzaaierij werd snel gestaakt.
 • Het jaar 2000.
  Miljoenen computers zouden ermee stoppen en het zou de ondergang kunnen betekenen van het gehele economische systeem wereldwijd. Zo werden er miljoenen uitgegeven om alles Y2K-compliant te maken. Onzin. Uiteindelijk gebeurde er niets bijzonders.
 • De Mexicaanse griep in 2009.
  Iedereen zou besmet worden. Er werd wereldwijd paniek gezaaid. Er moest een vaccin komen en iedereen werd wederom in de angst gehouden. Overheden gaven honderden miljoenen uit aan vaccins die op voorhand besteld werden, en het gebruik van griepremmers zoals Tamiflu werd gepromoot.Achteraf bleek er niks aan de hand te zijn. Het virus doofde vanzelf uit. De medicijnen werden vernietigd. Maar ‘Big Pharma’ verdiende miljarden!
  • HIV, Aids, Ebola, SARS en de laatste tot nu toe: Corona…
   En daar hebben we het. Wereldwijd zijn miljarden mensen bang gemaakt voor een verkoudheidsvirus dat minder gevaarlijk is dan een seizoensgriep.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Corona NIET dodelijk is.

Het zijn de onderliggende aandoeningen die dodelijk zijn. Van de grofweg 6100 gestorven mensen in Nederland, had minimaal 75% een onderliggend ernstig gezondheidsprobleem en was 75% ouder dan 80 jaar.

Corona heeft het hoogstens iets versneld. En dat zou met elke andere gewone verkoudheid of griep ook gebeurd zijn.

Deze groep is helaas wel het slachtoffer geworden en misbruikt om de corona-sterftecijfers zo hoog mogelijk te laten lijken.

Hiermee kon er veel angst gezaaid worden.

Cijfers liegen niet en tonen aan dat wat ik hierboven schrijf 100% accuraat en kloppend is. Maar je hoeft dit allemaal niet te geloven hoor. Controleer zelf de werkelijke cijfers maar. (niet de cijfers die door de mainstream media getoond worden).

Helaas wordt veel mensen die dit publiekelijk verkondigen, de mond gesnoerd en ze worden voor gek uitgemaakt. Ze worden ‘complotdenkers’, of ‘klimaatontkenners’ genoemd. Op die manier word je (wederom op basis van angst) gestuurd in een richting die zelf nadenken ontmoedigt.

Belasting

En dan hebben we er nog een. Als een bepaalde groep mensen een systeem creëert dat bepaalt dat jij de helft van je inkomen moet afstaan, dan noemen ze dat belasting.

Als je vervolgens niet betaalt maken ze je bang. Dan komen ze aan je deur. Ze dreigen je spullen af te pakken of beslag te leggen op je bankrekening. Of ze leggen loonbeslag.

Als dat allemaal niet lukt, komen ze terug met de politie om je spullen met grof geweld af te pakken.

En als dat ook niet kan, dan willen ze je opsluiten. Net zolang tot je betaalt. Zo gaat dat overigens ook met bekeuringen. De dreiging die ze toepassen is buitenproportioneel en 100% gebaseerd op angst.

Zolang je bang bent (voor de gevolgen) dan laat je je in feite intimideren.

Dit alles zijn angstsystemen om jou tot een moderne slaaf te maken. Het klinkt niet leuk, maar het zijn helaas wel de feiten.

Laat ik wel duidelijk zijn:

Ik zeg NIET dat je belasting en bekeuringen niet moet betalen!

In de greep van angst

Wat ik wél zeg is dat veel mensen in de greep van angst zitten en zich laten intimideren. Ongeacht wie of wat het is. En dáár gaat deze blog over.

Het kan een overheid zijn, maar het kan ook een narcist, sociopaat of psychopaat op het werk, in je familie, of zelfs in je gezin zijn, die het heerlijk vindt om anderen te kleineren, manipuleren of zelfs terroriseren, zodat hij of zij zichzelf groter en machtiger voelt.

Laat je nooit meer intimideren!

Angst is de basis voor intimidatie en dat is een slechte situatie. Zou het niet prettiger zijn als je je voortaan niet (nooit!) meer laat intimideren?

Met de sessie ‘Laat je niet intimideren’, los je dit probleem voor eens en altijd op. Je angst verdwijnt en je laat je niet meer intimideren. Door niets en niemand!

Door te luisteren naar ‘Laat je niet intimideren’, ga je je realiseren dat een ander (of dit nu een mens of een groep mensen is) niet meer waard is dan jij.

JIJ bent als mens net zoveel waard! Je voelt je daardoor vrijer, sterker en gelijkwaardiger.

En van daaruit kun je normale, weloverwogen beslissingen nemen. En dat is heel iets anders dan handelen vanuit angst, omdat je vreest voor de gevolgen als je niet doet wat een ander van je verlangt of eist.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat je je nooit meer, door wie dan ook, laat intimideren.

Download hem nu en voel je voortaan rustiger, vrijer, stabieler en verlost van intimidatie door anderen.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.