Geldmindset - Ken jij deze 5 kleine tips voor grote financiele vrijheid?

Geldmindset: ken jij deze 5 kleine tips voor grote financiële vrijheid?

Volgens de laatste berichten bezit slechts 10 procent van de Nederlanders maar liefst 64 procent van al het vermogen. De kans is dus reëel dat jij tot de 90 procent behoort die niet tot de rijkeren gerekend kan worden.

De rijkste tien procent heeft een vermogen van 809 miljard euro. Een aardig kapitaal. Daar tegenover staat een overgrote meerderheid die het met veel minder moet doen.

Hoewel Nederland tot de rijkste landen van Europa behoort, heerst er ook armoede. Meer dan 1 miljoen mensen leven onder de lage inkomensgrens van 1090 euro per maand voor een alleenstaande en 1530 euro voor een gezin zonder kinderen.

Leven onder deze grens betekent dat zij niet kunnen voorzien in hun eerste levensbehoeften, zoals (gezond) voedsel, huisvesting, toegang tot gezondheidszorg (bijvoorbeeld een zorgverzekering) of geen mogelijkheden hebben om verder te leren na de verplichte schoolperiode.

Waar  komt het verschil tussen arm en rijk werkelijk vandaan?

Het verschil tussen arm en rijk heeft slechts één oorzaak en dat is geldmindset. Rijke mensen hebben een rijke geldmindset en arme mensen hebben een arme geldmindset.

Je kunt de beste tips en trucs leren voor het budgetteren en beheren van je geldzaken. Je kunt de allerbeste opleiding gehad hebben, maar als je geldmindset staat ingesteld op arm of modaal, zul je vast blijven zitten in een magere financiële situatie.

Wat is precies die geldmindset?

Je geldmindset is in feite je onbewuste programmering hoe je over geld denkt en hoe je ermee omgaat. Mensen met een zeer arme geldmindset hebben vaak op een bepaald niveau een hekel aan geld. Zij zien het als iets slechts. Zij denken dat geld mensen corrupt maakt en dat het een bron van ellende is. Alles dat iets anders beweert zullen zij afwijzen, omdat hun arme geldmindset in feite een soort geloof is.

Mensen met een arme geldmindset zullen in een arme financiële situatie vastzitten, omdat zij alles onbewust saboteren om eruit te kunnen komen. Dit sabotagegedag in onbewust. Zij doen dit niet omdat zij dat willen, maar omdat zij zo geprogrammeerd zijn. Deze programmering komt bijna altijd voort uit hoe zij opgroeiden.

Wanneer mensen met een arme geldmindset opgroeiden in een omgeving van armoede, waar zij negatieve dingen hoorden of zagen omtrent geld, dan hebben zij dit als voorbeeld in hun onbewsute programmering opgeslagen. Mensen met een arme geldmindset vinden het moeilijk om veel geld te verdienen.

Rijkdom is hetzelfde als armoede, alleen andersom

Het mechanisme achter een rijke geldmindset is exact hetzelfde als een arme geldmindset, alleen werkt het precies andersom. Mensen met een rijke geldmindset kunnen de slechtste tips en adviezen krijgen of geen goede scholing gehad hebben. En toch hebben zij vaak hoge inkomens. Een voorbeeld kan zijn een eenvoudige handelaar met weinig scholing die kapitalen verdient aan zijn handel.

Rijke mensen hebben een rijkere geldmindset. Net als de arme mensen pikten zij dit in de meeste gevallen op toen zij opgroeiden. Mogelijk hadden zij rijkere ouders of waren er andere positieve invloeden omtrent geld. Zij zien geld als iets goeds, waarmee je veel positieve dingen kunt doen. Mensen met een rijke geldmindset vinden het gemakkelijk om veel geld te verdienen.

Hoe verander je jouw geldmindset?

Verreweg de meeste mensen zitten tussen deze twee groepen in. Zij zijn niet arm, in de zin dat zij onder de armoedegrens leven, maar zij zijn ook zeker niet rijk. Toch is bij de middenmoot en de armere groep de behoefte groot om door het inkomen te vergroten het leven aangenamer te maken. EN de snelste en beste manier om dat te realiseren is door je geldmindset te verbeteren.

Wanneer je oude, blokkerende geldmindset programmeringen transformeert in nieuwe, behulpzame programmeringen, lijkt het erop dat meer geld verdienen of verkrijgen vanzelf gaat. Je gaat kansen zien en creëren, je wordt creatiever in het bedenken van dingen die geld opleveren en je gaat slimmer om met situaties en geld, zodat je uiteindelijk meer overhoudt.

Hoe jij denkt over geld bepaalt uiteindelijk welke rol het in je leven speelt!

Je gedachten over geld komen voort uit jouw onbewuste geldprogrammering, oftewel je geldmindset. Hieronder krijg je 5 tips die je zullen helpen een rijkere geldmindset te ontwikkelen.

Tip 1 – Besluit vanaf nu om financieel succesvol te zijn

Een positieve geldmindset begint met het besluiten dat je vanaf nu financieel succesvol bent. Rijkdom begint in je hoofd. De allereerste stap is altijd een gedachte die leidt tot een beslissing. Met een rijke geldmindset heb je positieve financiele gedachten die leiden tot goede beslissingen die leiden tot financieel succes.

Tip 2 – bepaal waarom je financieel succesvol wilt zijn

Als je eenmaal hebt besloten om vanaf nu financieel succesvol te zijn, moet je de reden bepalen waarom je dit wilt. Dat betekent het bepalen van jouw waarom. Deze waarom drijft een diep gevoel van doelgerichtheid en helpt je de motivatie te ontwikkelen die je nodig hebt.

Tip 3 – Trek je niets aan van anderen

Als het gaat om financieel succes te creëren moet je gaan voor wat voor jou werkt! Het is dan ook belangrijk om niet verstrikt te raken in normen die door anderen worden gedefinieerd. Jij bent uniek en jij denkt anders dan de meesten. Realiseer je dat de meeste ‘raadgevers’ zelf niet financieel succesvol zijn. Stop dus jezelf te vergelijken met anderen en volg je eigen route.

Tip 4 – Leer je angsten te overwinnen

Angst is een natuurlijk bijproduct als je iets groots wilt bereiken. Je hebt angst voor het onbekende, angst voor verandering, faalangst en zelfs angst voor succes. In veel gevallen zorgt angst ervoor dat je twijfelt aan, of stopt met, wat je van plan was. Dit gebeurt vooral als je dingen in je hoofd begint te verzinnen over alle “wat als” en dan iets negatiefs. Als je “wat als” en dan iets negatiefs in gedachten krijgt, buig dit dan meteen om in een “wat-als en iets positiefs. Dus als je denkt “Wat als het mislukt” of “Wat als mijn idee niet aanslaat”, buig dit dan meteen om in een “Wat als het lukt?” of “Wat als het enorm aanslaat”.

Angsten zijn normaal, maar zorg ervoor dat je je er niet door laat stoppen.

Tip 5 – Wees dankbaar en bevestig je succes

Dankbaarheid uiten is een goede manier om te zorgen dat je focus goed is en blijft. Als je dankbaar bent, concentreer je je meer op de dingen die je hebt en waar je waardering voor hebt. En waarop je focust krijg je vanzelf meer van.

Dankbaarheid zorgt ook voor tevredenheid in je leven, wat de sleutel is tot het opbouwen van rijkdom. Want als je tevreden bent met wat je hebt, ben je minder geneigd om geld uit te geven voor materiële voldoening.

Programeer je brein voor een rijkere geldmindset

Naast deze 5 tips zijn er nog veel meer tips te geven. En naast tips kun je er ook voor kiezen om met behulp van een speciale training binnen 8 weken een miljonairsbrein te creëren. Wat je hiermee in feite doet is jouw complete huidige geldmindset transformeren in een rijke geldmindset. Daarmee ontwikkel je in korte tijd de juiste mentale houding die leidt tot meer financiële vrijheid.

Omdat je geldmindset een diepe onbewuste kwestie is, zul je op hetzelfde diepe onbewuste niveau moeten leren. De aanpassingen die je maakt zullen in je onderbewustzijn gerealiseerd moeten worden.

Naast dat dit noodzakelijk is om daadwerkelijk verandering te realiseren, zijn deze positieve veranderingen ook blijvend. Tenzij je besluit dat jouw nieuwe rijke geldmindset op de een of andere manier niet prettig is voor je en je liever terug wilt naar een gemiddeld of zelfs arm leven.

Het 8 weken durende HypnoMiljonair Programma helpt je snel en eenvoudig een rijke geldmindset te creëren. Het programma werd onwikkeld door Trancewerk, het grootste Nederlandstalige hypnotherapie-instituut.

Na het HypnoMiljonair Programma denk je anders over geld en ga je andere beslissingen nemen. Dit zal leiden tot andere resultaten, waarmee je financiële rijkdom gaat opbouwen. Daarnaast leer je ook een methode om je geld te beheren en te laten groeien. Als met al is dit programma een perfect stap in de richting van totale financiële vrijheid.

Let op: dit programm is géén snel rijk worden systeem. Wat je wel creëert is een rotsvaste, absoluut noodzakelijke, solide basis om meer geld te verdienen en te houden. Je ontwikkelt de juiste rijke geldmindset om (veel) meer geld aan te trekken en een rijker leven te creëren.

Klik hier om meer te lezen en downloaden

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

5 1 vote
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.