Hoe vast zit jij aan jouw verleden?

Als er één ding is dat wij als mensen allemaal met elkaar gemeen hebben, is het dat iedereen een verleden heeft. Allemaal hebben we op de een of andere manier wel iets meegemaakt dat we als een last met ons meezeulen.
Denk aan traumatische ervaringen, teleurstellingen, een rotjeugd, gepest worden op school, een liefde die niet ging zoals je wilde, iemand die overleed.
En ook al heb je het wel of niet bewust verwerkt, onbewust sleep je deze ervaringen met je mee. En in veel gevallen beïnvloedt deze last je huidige leven op manieren die je liever niet wilt.
Wanneer je er niets aan doet, kan het een leven lang duren voordat je deze last op je schouders kwijtraakt. En vaak is zelfs een leven lang nog te kort.

Welke invloed heeft het verleden nu op je?

Je weet het meestal niet, maar veel angsten, je mening over dingen, hoe je reageert op situaties en de keuzes die je maakt, worden allemaal sterk beïnvloed door je verleden. In mijn blog van vorige week had ik het uitgebreid over je innerlijk zelfbeeld. Wel… jouw verleden heeft een grote invloed op hoe jouw innerlijk zelfbeeld eruit ziet.
Uiteindelijk zijn je verleden en heden met elkaar verweven geraakt. En het vervelende is dat negatieve dingen uit het verleden als een ton aan gewicht op je schouders kunnen rusten. Dat bedoel ik natuurlijk figuurlijk, maar weet wel dat veel mensen letterlijk ziek kunnen worden en nek- en rugklachten kunnen krijgen van dingen uit het verleden. Dingen die ze bewust mogelijk vergeten zijn, maar onbewust zit het er nog steeds.

Hoe laat je het verleden los

Het verleden loslaten is niet zo eenvoudig. Je kunt niet zomaar even een schakelaar omhalen en op bewust en onbewust niveau de dingen van vroeger uit je systeem wissen. En dat hoeft ook niet, want het zijn niet de herinneringen aan vroeger die een probleem zijn. Het is de emotie die eraan gekoppeld is die het probleem veroorzaakt.
Na verloop van tijd slijt die emotie. Maar alleen op bewust niveau. Ze zeggen weleens dat de tijd alle wonden heelt. Ze zeggen er alleen niet bij dat dit alleen op bewust niveau zo is.
Op onbewust niveau slijt er namelijk helemaal niks. Het zakt alleen maar dieper weg, totdat je het niet meer weet. Maar de effecten ervan zijn er nog steeds. Daarom kunnen mensen op hun tachtigste nog steeds hevig geëmotioneerd raken als ze diep terugdenken aan iets ergs van vroeger. In hun normale dagelijkse leven hebben ze er ogenschijnlijk niet zo veel last van. Totdat ze dieper graven. En dan pas weet je dat het er nog steeds zit. Diep weggestopt in je onderbewustzijn.
En het zijn die diep weggezakte herinneringen die je huidige leven manipuleren.
Dus als je ook op dat diepere niveau vrij wilt zijn van een negatief verleden, dan zul je op datzelfde, diepere onbewuste, niveau moeten werken. En dat kun je snel en deskundig doen met een hypnosesessie die daar speciaal voor is gemaakt.
Je rekent af met alle negatieve dingen uit je verleden, hoe lang het ook geleden is. Ik heb cliënten van boven de 80 jaar gehad die hiermee de spoken uit hun jeugd, na zo vreselijk veel jaren, eindelijk konden verdrijven en moesten huilen van geluk.
En dat voelt zo enorm goed. Het voelt vaak alsof je ineens 50 kilo ballast kwijt bent. Je gaat helderder denken, je voelt je beter en sterker. Blijer en gelukkiger. Alsof er een altijd aanwezige, donkere, slapende onweersbui, na zoveel jaren eindelijk opgelost is en de zon weer schijnt.

Impact van vroeger smelt weg

Issues van vroeger hebben geen impact meer op je, omdat je eindelijk de kettingen van het verleden van je afgegooid hebt. Dit alles bij elkaar maakt dat je het heden én je toekomst veel zonniger gaat inzien! Je wordt er blijer en gelukkiger door!
De sublieme sessie ‘Vrij van het verleden’ kun je nu downloaden voor slechts 24,99.
Wanneer je bedenkt dat dit voor jou de sleutel kan zijn om snel en voorgoed af te rekenen met narigheid van vroeger, dan nodig ik je uit om hier te klikken en de sessie vandaag nog te downloaden.
En het maakt niet uit hoe erg of hoe lang geleden het was. Iedereen heeft een rugzak. Ook jij. Met deze sessie help ik je deze snel leeg te gooien, zodat je kunt genieten van je nieuwe vrijheid.
Je vindt de sessie ‘Vrij van het verleden’ hier…

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.