Rijk denken versus arm denken: waarom het ertoe doet

“Gedachten zijn de oorspronkelijke bron van alle rijkdom, alle succes, alle materiële winst, alle grote ontdekkingen en uitvindingen, en van alles dat ooit bereikt is.”
—Claude M. Bristol

Eén van de meest controversiële dingen in de wereld betreft het hebben van meer geld. Financiële rijkdom.
Veel mensen hebben een negatief beeld ontwikkeld bij geld en mensen die financieel rijk zijn. Dit komt, doordat veel geld mensen in staat stelt te doen wat ze willen.
Mensen met slechte bedoelingen kunnen daardoor hun slechte plannen realiseren. Om dezelfde reden kunnen mensen met goede bedoelingen hun goede plannen realiseren. Geld stelt ze in staat daadwerkelijk actie te ondernemen.
Het vervelende is echter dat negatief nieuws enorm opgeblazen en verspreid wordt. Slecht nieuws gaat als een lopend vuurtje rond en goed nieuws ‘verkoopt’ niet. Daardoor zorgen de media ervoor dat slecht nieuws op honderdduizend manieren verspreid wordt. En dat doen ze jaar in jaar uit.
Het gevolg is dat je geld bent gaan associëren met slechte dingen en slechte mensen. En dat is niet eerlijk. Er zijn enorm veel rijke mensen die goede bedoelingen hebben en geweldige projecten financieren. Mensen die goede dingen doen. Alleen hoor je daar weinig over. De media zwijgt daar bijna altijd over. Ze vinden het oninteressant. En dus hoor en zie je voornamelijk rottigheid in het nieuws.
Het probleem
En zo creëerde je in de loop der tijd een negatieve associatie met geld. Het probleem dat door deze negatieve associatie ontstaat is dat je brein geld afwijst op elk mogelijke manier. Je onbewuste programmering stuurt je aan op het weghouden van meer geld. De meest mensen hebben misschien net genoeg geld om rond te komen, maar meer zal het niet zijn. Er is geen overvloed.
Dit komt omdat je brein je veilig wil houden door slechte dingen bij je weg te houden. Het is dus je eigen onbewuste programmering die ervoor zorgt dat je in een minder goede financiële situatie zit. Althans minder goed dan je eigenlijk zou wensen. Alleen tussen wat jij wenst en je onbewuste programmering zit een dikke muur. Een blokkade. Om precies te zijn een geld-blokkade.
Hoe weet je of jij ook last hebt van deze blokkade?
Wel, kijk maar in je portemonnee of op je bankrekening. Bevalt het niet wat je daar ziet? Heb je minder geld dan je zou willen? Dan is de werkelijke achterliggende oorzaak jouw onbewuste geldblokkade die het onmogelijk maakt dat je meer geld hebt.
Soms zijn er mensen met een slechte geldprogrammering die toch ineens meer geld krijgen dan ze gewend zijn. Bijvoorbeeld doordat ze een loterij winnen of een erfenis krijgen. In 9 van de 10 gevallen zijn deze mensen in eerste instantie super blij. Maar binnen de kortste keren zijn ze door hun geld heen en zijn ze terug bij af.
Het is je onbewuste programmering die ervoor zorgt dat je van alles gaat doen om zo snel mogelijk weer van het geld af te komen. Dat doe je echter niet bewust. Vanuit die onbewuste programmering smijt je het geld over de balk, doe je er onverstandige dingen mee of geef je te veel weg.
Deze onbewuste programmering houdt je gevangen in je oude (arme) situatie. Je bent als het ware financieel ge-hijacked. En zodra je buiten de grenzen van deze arme situatie treedt, slaat je onbewuste deel meteen alarm. Het stuurt je vervolgens snel terug naar het bekende (veilige), maar arme gebied.
Wis je onbewuste geldblokkades
Pas wanneer je deze onbewuste geldblokkade wist, open je de deur naar meer geld en kun je versteld staan over de ontelbare manieren hoe geld ineens naar je toe kan komen.
Omdat deze geld-blokkade in je onderbewustzijn zit, zul je hem dáár moeten verwijderen. En dat kun je doen met twee speciaal daartoe ontwikkelde sessies.
Deze twee sessies maken gebruik van de z.g. Multiliminaltechniek. Dit is een geluidstechniek, waarbij je brein binnen 5 minuten in een super-leerstaat terecht komt. Tijdens deze super-leerstaat worden je onbewuste geldblokkades geëlimineerd en worden de deuren geopend naar financiële rijkdom.
De eerste sessie is ‘Word een geldmagneet’. Het effect dat je hiermee bereikt lijkt erg op magnetisme. Maar dan voor geld. Zo zul je het dan ook gaan ervaren. Geld komt ineens vanuit verschillende (meestal onverwachte) kanten op je af.
De tweede sessie is ‘Creëer Rijkdom’ en stelt je in staat om de toestroom van geld ook vast te houden, zodat je vermogen gaat opbouwen.
Als alternatief kun je ook de Hypnose, Binaurale en/of Nachtsessie varianten doen van deze sessies.
Wanneer je vindt dat je meer geld verdient dan je nu hebt, of je wilt om welke andere reden meer geld hebben, wis dan zo snel mogelijk jouw geldblokkades!
Met deze twee sessies herprogrammeer je vlug en veilig dat deel van je onderbewustzijn dat verantwoordelijk is voor jouw financiële succes en rijkdom!

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.