Totale Coronapaniek? Onzin of niet?

Met afschuw hoor ik het nieuws. Er heerst chaos en totale paniek.

Maar waarom eigenlijk?

Ik schreef het al eerder wat de ware oorzaak is van deze paniek.

Zonder iemand de schuld te geven, kan ik wel zeggen dat de media ervoor zorgen dat deze paniek ontstaat en steeds verder aangezwengeld wordt.

Het onbekende

Er word zo veel rondgeschreeuwd, over de vreselijke gevaren van het Coronavirus, dat het te begrijpen is dat mensen bang worden. Bang om het ook te krijgen.

Maar het is vooral het onbekende. Niet weten waar je aan toe bent. Niet weten wat je wel of niet kan/mag doen. Wat is gevaarlijk en wat niet?

En dan wordt er gezegd: niet hamsteren. En daarmee wordt de focus juist gelegd op hamsteren. En dat is dus wat er gebeurt.

Supermarkten worden geplunderd, met lege schappen tot gevolg.

En de normaal denkende mens dreigt daardoor ook mis te grijpen. En omdat deze normaal denkende mens ook nog graag te eten en drinken wil hebben, wordt deze als het ware gedwongen om mee te doen met de totale massahysterie.

Goed gedaan media!

Als er iets is dat verboden moet worden in tijden als deze, dan is het de massahysterie creëerende berichtgeving via deze landelijke media. Het is een vorm van negatieve massahypnose. Mindcontrol.

Het zou al een groot verschil zijn als er gefocust wordt op bescherming en verstandig handelen, in plaats van nutteloze angstzaaierij.

Maar het bewijs is weer geleverd dat deze vorm van mindcontrol werkt. Het volk wordt 100% gemanipuleerd door deze media en mensen geloven alles dat ze voorgeschoteld krijgen.

En o wee als je zegt dat het wel meevalt. Dan wordt je voor gek versleten, omdat je niet meegaat in deze stroom van massahysterie.

Natuurlijk is het Coronavirus een vervelend en potentieel gevaarlijk virus. Maar dat is elk griepvirus!

Het gewone influenzavirus veroorzaakt wereldwijd zelfs meer dan 600.000 sterfgevallen per jaar! Is het Coronavirus werkelijk zo anders?

Het Coronavirus schijnt voornamelijk gevaarlijk te zijn als je weerstand laag is. En dat geldt ook voor elk ander virus. Zodra je immuunsysteem verzwakt is loop je gevaar. Dan kun je het krijgen. Ze zeggen dat het Coronavirus veel besmettelijker is dan de gewone griep. Maar is dat ook zo?

Gebruik je gezonde verstand

Er wordt zo vreselijk veel informatie en desinformatie rondgeslingerd, dat je niet meer weet wat waar is en wat niet waar is. En veel mensen zijn geneigd om ALLES TE GELOVEN dat ze lezen. Doe dat niet! Gebruik je eigen gezonde verstand!

Als je weerstand verzwakt is, doordat je ziek bent of ziek geweest bent, of lijdt aan diabetes of kanker of een autoimmuunziekte, of wanneer je op hogere leeftijd bent, dan is het juist belangrijk je gezonde verstand te blijven gebruiken. Als je tot die risicogroep behoort, moet je voorzichtig zijn met élke verkoudheid en élke normale griep. Want ook daar sterven veel mensen aan.

Het is dus erg onverstandig om besmettingshaarden op te zoeken door als een kip zonder kop de drukte in de supermarkt op te zoeken. Je vergroot daarmee het risico dat je besmet wordt.

Maar dan nog. Als je al besmet wordt, wil dat niet zeggen dat je ook daadwerkelijk ziek wordt. En áls je toch ziek wordt, wil dat ook niet zeggen dat je longontsteking of erger krijgt. Het wil al helemaal niet zeggen dat je eraan sterft.

Het merendeel van de mensen die besmet raken met het coronavirus, worden niet ziek, of krijgen lichte verschijnselen die na een paar dagen weer verdwijnen. Dan is het gevaar weg.

Maar mocht je tóch hevige griep krijgen, dan is het belangrijk om de dokter te bellen.

Je immuunsysteem bepaalt of je ziek wordt

Dus de één wordt niet ziek en de ander wel. En áls je ziek wordt zijn er verschillende niveaus van ziek zijn. De een kan het zwaar hebben en de ander geneest binnen een paar dagen.

De mate waarin dit gebeurt, wordt bepaald door je eigen immuunsysteem en dus hoe jouw lichaam reageert op een besmetting.

Je komt dagelijks in contact met miljoenen bacteriën, schimmels en virussen. Het merendeel daarvan doet echter niets met je, omdat jouw immuunsysteem als een fort in en om je heen zijn werk doet. Het valt ziektekiemen aan en verwijdert ze uit je lichaam. Dit is de beste bewapening die je je kunt bedenken. Het is wat moeder natuur je gegeven heeft.

Dus waarom help je jouw immuunsysteem niet zo sterk mogelijk te worden? Dan ben je veel beter bestand tegen infecties en besmettingen.

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook een goede hygiëne te hebben, door je handen te wassen, enzovoort. Maar zorg er daarnaast OOK voor dat jouw afweersysteem op topniveau is!

En omdat je immuunsysteem onder controle staat van je onderbewustzijn, kun je met de sessie ‘Immuunsysteem Boost’ jouw afweer tegen virussen op topniveau krijgen. De Multiliminal duur een half uurtje en elke keer als je ernaar geluisterd hebt, is je immuunsysteem een stukje sterker geworden.

Het beschermt je niet alleen tegen (Corona)virussen, maar ook tegen andere griepvirussen en ziekteverwekkers.

Download nu deze sessie. De prijs is tijdelijk verlaagd naar slechts 37 euro.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.