Wat je niet weet over griep en verkoudheid

Stel je voor: 17 mensen worden geïnfecteerd met een griepvirus. Ongeveer de ene helft wordt ziek, de andere helft niet. Hoe kan dat?

Verkoudheid of griep. We kennen het allemaal wel. Toch zijn er mensen die zelden of eigenlijk nooit verkouden zijn of de griep hebben. Op de één of andere manier lijkt hun afweersysteem zo sterk te zijn, dat virussen geen kans hebben.

De vraag is dus waarom sommige mensen dagenlang ziek in bed liggen en anderen niet? Het antwoord op die vraag komt van Professor Alfred Hero van de Universiteit van Michigan (VS) en is niet wat je denkt.
Zijn onderzoeksteam onderzocht waarom de een wel ziek wordt en de ander niet. Om dit te testen infecteerden zij zeventien gezonde vrijwilligers met het griepvirus. Alle zeventien kregen daardoor te maken met de gevolgen van deze besmetting, maar het grote verschil was hoe hun lichamen erop reageerden.
Je wordt ziek of niet, ongeacht  de besmetting
De conclusie van Hero en zijn team was dan ook opzienbarend. Het is de manier óf en zo ja, hóe je lichaam reageert op een besmetting. In alle gevallen gaat je immuunsysteem aan de slag om het virus te bestrijden. Maar het is de reactie van je lichaam dat bepaalt of je griepverschijnselen krijgt of niet. Het is juist deze reactie die verschilt bij mensen.
Griep is niet zo onschuldig als je denkt

Ondanks dat we denken dat een griepje vrij onschuldig is, staat vast dat het ook fataal kan zijn. Vooral mensen op hogere leeftijd kunnen eraan bezwijken. Volgens Amerikaans onderzoek krijgen 15 tot 60 miljoen Amerikanen elk jaar de griep. Ruim 200.000 mensen belanden daardoor in het ziekenhuis en wordt het fataal voor 5.000 tot 45.000 mensen. Elk jaar opnieuw!

Natuurlijk zijn dat cijfer uit Amerika, maar in Nederland en België zal het cijfer naar verhouding ongeveer hetzelfde zijn.
Dus is het altijd beter om te voorkomen dan te genezen.
Voorkomen is beter dan genezen
Omdat je lichamelijke reactie aangestuurd wordt vanuit je onbewuste programmering, kun je daar controle over krijgen. Zodra je controle krijgt over je immuunsysteem, krijg je de controle over hoe je lichaam reageert op een infectie. In alle gevallen zal je lichaam ten strijde gaan tegen het virus. Maar daarnaast bepaalt jouw onbewuste programmering of je lichaam jou een griep-reactie geeft of niet.
Je kunt het een beetje vergelijken met een allergie, bijvoorbeeld hooikoorts. Wanneer twee mensen buiten lopen tijdens het hooikoortsseizoen, krijgen beide personen de hooikoortspollen binnen. De ene kan allergisch reageren en de ander heeft nergens last van. Dit komt, doordat de persoon met de allergie last heeft van de afweerreactie van het eigen lichaam.
Zo werkt het ongeveer ook met een verkoudheid of griep. Je krijgt een virus binnen en je lijf vecht ertegen (onder regie van je onderbewustzijn). Vervolgens kun je daar wel of niets van merken.
En het mooie is dat je ervoor kunt kiezen wat je wilt door jouw onbewuste programmering (jouw lichaamsreactie) bij te stellen.

Twee sessies

Ik heb jaren geleden twee enorm succesvolle sessies ontwikkeld, waarmee je dit en meer kunt realiseren.

Ten eerste is er de sessie ‘Immuunsysteem Boost‘. Deze sessie helpt je jouw afweersysteem te vergroten. Je immuunsysteem wordt elke dag sterker, waardoor infecties effectief buiten de deur gehouden worden.

En ten tweede is er de sessie ‘Verban griep en verkoudheid‘. Hiermee versterk je óók je immuunsysteem EN verander je jouw lichaamsreactie, zodat je voortaan vrij blijft van de negatieve bijwerkingen van een griep of verkoudheid.
Beide sessies samen vormen een ijzersterk wapen tegen griep en verkoudheid. Je kunt iemand worden die nooit meer last heeft van griep of verkoudheid. Terwijl anderen snotterend in bed kruipen, heb jij nergens last van en voel je je sterk, gezond en goed.
Creëer een sterker gestel
Met deze twee sessies stel je jezelf in staat om je lichamelijk gestel te versterken. Hoe mooi is het als je voortaan gevrijwaard bent van verkoudheid en griep?
Vergeet de onzinnige griepprik en giftige medicijnen. Met deze twee sessies versterk je je immuunsysteem van binnenuit. Het is de meest gezonde manier om zonder griep of verkoudheid te leven.

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.