Akasha

Ontdek nu 1 manier om te weten wat de verborgen Akasha-kronieken over jou zeggen

In deze blog wil ik het hebben over een zeer bijzonder iets: Akasha-kronieken.

Wat zijn Akasha-kronieken?

Er zijn veel verschillende manieren om uit te leggen wat de Akasha-kronieken zijn, maar uiteindelijk komt het op één ding neer.

De Akasha-kronieken zijn verhalen (of ‘boeken’) met chronologisch geordende, gedenkwaardige en/of historische feiten, die al jouw gedachten, woorden en daden bevatten in de spirituele, fysieke en etherische werelden. Het zijn alle gegevens van zowel het verleden, heden als de toekomst.

Het is allesomvattend. Je kunt dit dan ook het beste zien als een complete verzameling van informatie en mystieke kennis die gecodeerd opgeslagen ligt in een spiritueel bestaansgebied. Dit noemen we ook wel het astrale gebied.

Er wordt gezegd dat elke gedachte die je ooit dacht, denkt en zult denken, daar opgeslagen ligt.

Tijd bestaat niet

Het onderscheid dat wij in onze 3D-wereld maken tussen verleden, heden en toekomst, is niet van toepassing in dit astrale gebied. En het mooie is dat je al deze informatie kunt inzien. Het is alsof je een immense bibliotheek hebt, waar je alle informatie over jezelf kunt vinden. En dat dus van alle tijden, inclusief vorige levens en de toekomst.

Als je bekend bent met de Akasha-kronieken dan weet je dat er absoluut geen oordeel is. Dus of je nou goede of minder goede dingen in je leven gedaan hebt, maakt niet uit. Er wordt gezegd dat deze kronieken eenvoudigweg een soort verslagen zijn van elke ziel, tot in het oneindige. Ik noem het hierna de Akasha-gegevens.

Niveaus van bewustzijn

Zoals je wellicht weet bestaan er meerdere niveaus van bewustzijn. Zo heb je je waakbewustzijn en je onderbewustzijn. Maar er is ook nog zoiets als een bovenbewustzijn en een collectief onbewuste. In onderstaand vereenvoudigd schema help ik je begrijpen hoe deze bewustzijnsniveaus zich verhouden ten opzichte van elkaar:

Bewustzijnsniveaus

WB = Waakbewustzijn. Dit is je bewuste (denkende) geest die focust op je dagelijkse leven. Dit deel helpt je bijvoorbeeld op dit moment deze woorden te lezen en te begrijpen. Je waakbewustzijn is kritisch en evalueert situaties wanneer deze zich voordoen.

OB =  Onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is waar jouw automatische gedrag en ingesleten gewoontes worden opgeslagen, nadat ze zijn gefilterd en geaccepteerd door je waakbewustzijn. In je onderbewustzijn zitten conditioneringen en het is een enorme databank van alles dat je ooit ervaren hebt. Ook bevinden je verbeelding en emoties zich in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn kan overlappen met je bovenbewustzijn.

BB = Bovenbewustzijn. Je bovenbewustzijn is waar je creativiteit en persoonlijke Akasha-gegevens zijn opgeslagen. Het is een bijzonder diep deel van je geest en is in normale omstandigheden alleen toegankelijk via dromen, meditatie en hypnose. Sommige mensen maken geen onderscheid tussen het onder- en bovenbewustzijn en noemen het in zijn geheel ‘onderbewustzijn’.

CO = Collectieve Onbewuste. Het collectieve onbewuste is de plek waar alle energie van alle levensvormen bestaat. Dit is het deel dat we aanspreken als we spontaan een idee of ingeving krijgen. Het lijkt er dan op dat dingen uit het niets in ons opkomen. Je kunt dan ook ontdekken dat er op exact hetzelfde moment totaal andere mensen ook hetzelfde idee kregen als jij, zonder dat er een logische verklaring voor te geven is.

Volg de route

Wanneer je de route volgt van je waakbewustzijn, via je onderbewustzijn, bovenbewustzijn naar het collectieve onbewuste, kom je in een gebied waarin zich ook de collectieve Akasha-gegevens bevinden.

Om meer dingen over jezelf te ontdekken, waarbij je mogelijk geen idee van het hoe en waarom hebt, is het een kwestie van toegang vragen en krijgen tot zowel je persoonlijke als de collectieve Akasha-gegevens. Hier kun je vragen stellen als:

  • Waarom gaan dingen zoals ze gaan?
  • Waarom ben ik hier op deze aarde?
  • Wat is het doel van mijn leven?

Maar ook meer praktische vragen als:

  • Is deze beslissing goed?
  • Is deze persoon een geschikte partner voor mij?
  • Hoe kan ik meer succes krijgen op een bepaald gebied in mijn leven?

Let op: de informatie die je krijgt kan schokkend zijn, omdat je kunt ontdekken dat als je op het door jou gekozen pad doorgaat, het helemaal verkeerd afloopt.

Het mooie is dat je op basis daarvan nieuwe vragen kunt stellen, om vroegtijdig een koerswijziging in je leven te realiseren.

Dagelijks raadplegen

Er zijn mensen die bijna dagelijks hun Akasha-gegevens raadplegen en dit als extreem waardevolle leidraad gebruiken om hun leven te sturen in de richting die ze zo graag willen. En ze slagen daarin!

Ondanks dat er in het astrale gebied geen tijd is, hebben we in onze 3D wereld wel een tijdconcept. En tijd is wat je nodig hebt om goed te worden in het raadplegen van de Akasha-gegevens. Als je niet eerder de Akasha-gegevens geraadpleegd hebt, kan het lijken alsof je voor de allereerste keer een oneindig grote bibliotheek binnenstapt. Je zult moeten leren hoe en waar je jouw informatie kunt vinden. Maar al snel, met de juiste hulp, vind je je weg en krijg je antwoord op de vragen die je hebt.

Je zult dus wat hulp nodig hebben. En de juiste hulp om toegang te krijgen tot jouw Akasha-gegevens, en antwoorden te krijgen op de dingen die je wilt weten, krijg je met behulp van de bijzondere, unieke sessie: ‘Bezoek de Akasha-kronieken‘.

Het gaat gebeuren

Deze sessie leert je eerst welke (kleine) voorbereidingen je moet treffen en daarna gaat het dan gebeuren. Je wordt als het ware aan de hand meegenomen en naar de plaats geleid waar je een schat aan gouden informatie vindt.

Je kunt daar je vragen stellen en de antwoorden zullen je op een presenteerblaadje aangereikt worden. Vervolgens neem je deze waardevolle informatie mee terug naar het hier en nu en kun je ermee aan de slag.

Deze levensveranderende sessie geeft je elke keer dat je ermee bezig gaat een onvergetelijk mooie (spirituele) ervaring. Deze sessie zal je in je dagelijks leven ongelooflijk veel profijt leveren, en je de handvaten geven om elk gebied van je leven te verbeteren.

Download deze sessie nu meteen en ontsluit een ware schat aan informatie over jezelf, je verleden, heden en toekomst.

Klik hier voor meer info en downloaden

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.