hoop toekomst

Welke van de 2 kies jij: angst of HOOP voor de toekomst?

Is het je ook opgevallen dat de laatste (tientallen) jaren het nieuws dat je op radio en tv ziet steeds slechter geworden is? Het begon in de seventies met een olietekort en we hadden een autoloze zondag. Strakke maatregelen, anders zou het mis gaan. Niet echt hoopvol.

Toen kwam de zogenaamde bedreiging van de atoombom. In 1982 belandde Doe Maar met hun liedje ‘De Bom’, op nummer 1 van de Nederlandse Top 40. Ze zongen niet wie de bom zou gooien, maar het waren in ieder geval de Russen die, volgens het nieuws van toen, levensgevaarlijk waren.

En wat dacht je van de zure regen. Onze planeet was gedoemd te veranderen in een tweede zwavelzure Venusplaneet, waar al het leven zou uitsterven als we niets zouden doen. Daarna kregen we het gat in de ozonlaag, door drijfgassen in spuitbussen.

Vrij recent hebben we nu dan het broeikaseffect en de klimaatcrisis, opwarming van de aarde en een stikstofprobleem. Als je het nieuws mag geloven is er over minder dan honderd jaar geen leven meer mogelijk op aarde.

Het gaat maar door. Elke keer worden er nieuwe angstscenario’s bedacht en verspreid. Zodra er een virus of bacterie opduikt, draait de angstzaaierij meteen weer op volle toeren.

Laat ik maar eens wat willekeurige crises noemen: de varkensgriep (Mexicaanse griep), de vogelgriep, ebola, het hantavirus, het Nijlvirus, de Spaanse griep, de griepgolf van 2018, SARS 1 en BSE (gekkekoeienziekte), de EHEC-bacterie. En natuurlijk de laatste in dit rijtje COVID-19 en de ‘nieuwe variant’.

Elke keer erger

Elke keer wordt het erger, met de coronacrisis als absolute climax.

Kijk, ik wil de zaken niet bagatelliseren. Sommige ziektes kunnen best gevaarlijk zijn. Maar een veel groter gevaar is de angstcultuur die gecreëerd wordt. De dagelijkse tsunami aan negatief nieuws dat je via allerlei kanalen binnenkrijgt is op de langere duur dodelijk.

Mensen praten elkaar graag na. Dus je hoort ook van anderen hoe verschrikkelijk het allemaal is. Mensen sterven van ouderdom, of een hartaanval en het wordt allemaal in de schoenen geschoven van HET grote gevaar. En tegenwoordig is dat Corona. Daarmee kunnen ze op globaal niveau de ziekte véél erger doen lijken dan deze in werkelijkheid is.

Opvallend toch dat er ineens geen griepdoden meer zijn? Logisch als je bedenkt dat elk sterfgeval op het conto komt van Corona.

Eindeloze negativiteit

Aan de negatieve berichtgeving door de mainstream media komt echter geen eind. Ze gaan maar door, tot in het krankzinnige. En dan nog veel verder.

Het is dus logisch dat mensen die dagelijks het nieuws volgen, het meest bang zijn voor wat er allemaal gebeurt in de wereld. Zonder het te weten sijpelt deze aanhoudende stortvloed aan negativiteit langzaam maar zeker door in je onderbewustzijn. Het stapelt zich op. En soms explodeert het in je.

Het is dan ook te begrijpen dat als je veel narigheid ziet en hoort, je op een gegeven moment de wereld als een vreselijke plek gaat zien.

De gevolgen

Steeds meer mensen kampen met depressies en andere mentale problemen. GZ-psychologe Margreet Tijink zegt erover dat ze veel meer spoed- en crisisaanmeldingen zien. Zij merkt dat door corona steeds meer jongeren vastlopen, somberder worden en soms zelfs depressief raken.

Verder zegt ze: “De meeste impact heeft het wegvallen van de structuur en het ritme. Je ziet het vooral bij pubers. Die zitten in een cruciale fase, zijn volop in ontwikkeling en doen dat in contact met leeftijdsgenoten. Die missen nu een belangrijk deel.”

Naast dat jongeren last hebben van mentale problemen, hebben volwassenen dat ook. Depressieve gevoelens bij volwassenen komen relatief veel, en steeds vaker, voor. Het probleem is echter dat het minder gemakkelijk herkend wordt.

Maar er kunnen ook veel andere situaties zijn, waardoor je bang kunt worden voor wat de toekomst je nog te bieden heeft.

Hoop voor de toekomst

De oplossing bestaat feitelijk uit drie delen.

  1. Als eerste zul je ervoor moeten zorgen dat je minder negativiteit in je brein laat komen. Je zult in feite de deur voor negativiteit dicht moeten gooien. Wist je dat het merendeel van succesvolle mensen, geen tv kijken en geen nieuws volgen? De reden is dat zij zich niet willen laten vergiftigen met de sterk overdreven ellende die er via de mainstream media verspreid wordt.
  1. Daarnaast zul je moeten gaan begrijpen en inzien dat het ‘nieuws’ een bedrijfsmodel is dat winst nastreeft. Het ‘nieuws’ is tegenwoordig een extreem opgehypte hyperurgente wereld van 24-uurs berichtgeving. Met deze ultieme mindcontrolmachine scrollen ze van het ene probleem naar het volgende. En je ziet allerlei zogenaamd belangrijke mensen langskomen die allemaal wat te zeggen hebben.
    Het ‘nieuws’ geeft dan ook geen realistisch beeld hoe het in de wereld gesteld is. Want in de tussentijd kun je gewoon op straat lopen in je eigen buurt of door de stad of het dorp. Of je kunt naar het strand gaan of naar een winkelcentrum (ok, nu kun je door de lockdown dan bijna nergens naar binnen, maar je kunt er wél naartoe). En dat alles volledig veilig. Op dat moment zie je met eigen ogen hoe de werkelijkheid is.
  1. Als derde zul je jouw geïnfecteerde brein moeten opschonen, door de negatieve programmering die erin zit te wissen. Dan verdwijnen je zorgen en angstgevoelens voor de toekomst en krijg je een gezonde, realistische blik op hoe het werkelijk gesteld is in de wereld. En dat is heel wat rooskleuriger dan de media je willen laten geloven.

Dit gaat niet over naïviteit

Natuurlijk zijn er problemen in de wereld. Maar deze zijn lang niet zo verschrikkelijk als je mogelijk denkt. Wanneer je bovenstaande drie stappen onderneemt, ga je vanzelf de zon weer zien schijnen in je toekomst. Je gaat je beter en zekerder voelen. Depressieve gevoelens zwakken af en verdwijnen uiteindelijk.

Om dit proces te starten, meteen in de hoogste versnelling te zetten en te voltooien in slechts enkele dagen, kun je luisteren naar de speciale luistersessie: ‘Hoop voor de toekomst’.

Hierdoor ga je alles weer in het juiste perspectief zien.  Je gaat snappen hoe de mainstream media je gemanipuleerd hebben en je breekt vrij van de negativiteit. Je maakt ruimte vrij voor het veel realistischer positieve!

Je gaat je een stuk positiever voelen. En zodra je jouw wereldbeeld bouwt op een meer evenwichtige perceptie van hoe het in werkelijkheid is, inclusief zowel het goede als het slechte, dan wordt het veel gemakkelijker voor je om met optimisme, hoopvol naar de toekomst te kijken.

Wil jij ook weer een fijn, realistisch, hoopvol gevoel hebben over jouw toekomst? Download dan de sessie ‘Hoop voor de toekomst‘.

Meer info en downloaden

Copyright © 2006-2022 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.