MORE IN THIS CATEGORY

Leven zonder PTSS

Een Post Traumatisch Stress Syndroom, afgekort tot PTSS, is een mentale kwestie die kan ontstaan doordat je een vreselijke gebeurtenis hebt meegemaakt of doordat je er getuige van was.

Je kunt symptomen ervaren als: flashbacks, nachtmerries en ernstige angststoornissen. Maar ook onbeheersbare gedachten over wat er gebeurde.

Als je door een traumatische gebeurtenis gegaan bent, kun je tijdelijk moeite hebben om je aan te passen en ermee om te leren gaan. Soms is dit zonder hulp te moeilijk en kun je er levenslang enorm last van blijven houden.

Sterker: in veel gevallen kunnen de gevolgen in de loop der tijd zelfs verergeren, waardoor een normaal leven steeds moeilijker wordt. Je kunt het maar niet loslaten, ook al zou je dat graag willen.

Wanneer je last hebt van PTSS kan dit een levensontwrichtend effect op je hebben, vooral als je dagelijkse functioneren er onder lijdt.

Je relaties kunnen erdoor stuklopen, en als je kinderen hebt, kan dit ook voor hen een enorme negatieve impact hebben.

De sessie Leven zonder PTSS is speciaal gemaakt om snel op onbewust niveau je stress te leren begrijpen en traumatische ervaringen van toen op een fijne en ferme manier een eigen plek te geven.

Met onze uitstekende sessies kun je dit heel snel realiseren, omdat ze op precies hetzelfde mentale niveau werken als waar de emotie vastzit aan de herinnering.

Hierdoor vergeet je het gebeurde niet, maar de emotionele koppeling wordt afgezwakt en uiteindelijk doorbroken, waardoor de herinnering uiteindelijk alleen maar een herinnering blijft, zonder negatieve gevoelens.

Het gevolg is dat de herinneringen aan toen, je huidige leven niet meer beïnvloeden. Je bent vrij van de emotionele last die je al zo lang met je meezeult.

Negatieve gevoelens worden voorgoed afgevoerd en leveren geen overlast meer op in je huidige leven. Je bent en voelt je weer vrij.

Luister regelmatig naar de sessie Leven zonder PTSS om je onderbewustzijn te herprogrammeren, zodat je het verleden snel achter je laat en je weer verder kunt met je leven.

Je wordt niet langer achtervolgd door de gebeurtenissen van toen en je gooit de kettingen, waarmee PTSS aan je vastzit, definitief van je af. Het gevolg is dat je vrij komt van je verleden en je snel uit kunt kijken naar een fijne en stabiele toekomst!

Download nu Leven zonder PTSS en wordt weer gelukkig, zonder de ballast van vroeger

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $49.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 2614
Categories:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.