MORE IN THIS CATEGORY

Leef in het nu en geniet meer

Kun jij in het moment leven? Of is het al lang geleden dat je hebt stilgestaan en jezelf verloor in bijvoorbeeld een prachtige zonsopkomst, of dat je hebt genoten van spelende kinderen of dieren?

Het kan zijn dat je leven vol zit met drukte en zorgen. Wellicht gebruik je dat als een soort ‘excuus’ waarom je geen tijd hebt om je bezig te houden met ogenschijnlijk ‘nutteloze’ activiteiten.

We leven in een tijd waarin de algehele tendens heerst dat als je niets nuttigs doet, je zelf nutteloos bent.

‘In het nu leven’ of ‘in het moment zijn’ zijn uitdrukkingen die je ongetwijfeld vaker hebt gehoord. Maar weet je ook wat ze betekenen?

Misschien denk je dat het iets is voor mensen die met spiritualiteit bezig zijn, die ‘verlicht’ zijn.

Of dat het is voorbehouden aan Zen-boeddhisten en kluizenaars, niet voor gewone mensen die midden in het leven staan en elke dag moeten werken en hun best doen om er iets van te maken.

Wat ís ‘leven in het nu’?

Toch is leven in het nu iets voor iederéén, ook voor jou! Wanneer je in het moment leeft, sta je jezelf toe het leven directer te ervaren.

Je ziet wat zich recht voor je neus bevindt, op dit moment. Je ziet de kleuren, je hoort de geluiden, je ruikt de geuren.

Al je zintuigen staan open om de wereld om je heen in je op te nemen, zonder waardeoordeel.

Als je in het moment bent is er geen ruimte voor vragen of je een promotie wel zult krijgen, of denken aan klusjes die je nog moet doen. Alles is plotseling van ondergeschikt belang.

Toen je nog een kind was, vond je het heel gewoon om in het nu te leven. Je kon je helemaal verliezen in die wondere wereld om je heen, totaal onbekommerd en zonder denken aan of het wel of niet zinvol was wat je deed.

Die onbezorgde onbevangenheid ben je in de loop der tijd verloren. Je hebt jezelf toegestaan verstrikt te raken in routineuze ideeën en gedrag, en raakte daarmee je flexibiliteit en aanpassingsvermogen kwijt.

Met het risico dat je je nu uitgeput en opgebrand voelt.

Bekijk de wereld met nieuwe ogen

Dus hoe kun je de wereld opnieuw met een frisse blik bekijken? Hoe kun je terug naar leven in het moment, zoals je dat als kind deed?

Daarvoor is de sessie Leef in het nu en geniet meer ontwikkeld, die je meeneemt naar een plek diep binnenin je onderbewustzijn, naar de bron van jouw eigen onschuldige onbevangenheid.

Daar ontdek je hoe je diep kunt ontspannen en alle verantwoordelijkheden die zwaar op je schouders rusten even helemaal kunt loslaten.

Je herontdekt hoe je in het moment kunt leven op een manier die perfect is voor jou.

Download daarom nu Leef in het nu en geniet meer en bekijk de wereld met nieuwe ogen en een frisse blik

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $49.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 4110
Categories:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.