MORE IN THIS CATEGORY

Vrij van ziektevrees

Ben jij iemand die regelmatig in medische encyclopedieën bladert en rondkijkt op medische websites? Je staat soms versteld wat mensen allemaal aan ziektes en aandoeningen kunnen krijgen.

En terwijl je leest wat er allemaal mis kan zijn, spookt het dan door je hoofd dat jij óók precies díe pijn voelt, of dat jij ook zo’n soort bult hebt, of bepaalde symptomen die toch echt verdomd veel lijken op de ziekte die daar beschreven staat?

Mensen die bovenstaande doen, lijden doorgaans aan ziektevrees. Hypochonders worden ze ook wel genoemd, hoewel je die benaming mogelijk niet graag op jezelf van toepassing brengt.

Het is echter een gegeven dat mensen met ziektevrees er al snel van uitgaan dat ze een aandoening of ziekte hebben wanneer ze een of meerdere symptomen herkennen.

Sterker nog, als je lijdt aan ziektevrees zie je symptomen in dingen die geen symptomen zíjn. Het is je angst voor ziek worden die je parten speelt.

Als gevolg hiervan zit je voor elk wissewasje bij je huisarts of specialist, omdat je constant denkt dat je iets mankeert en in je hoofd de ergste scenario’s al voor je ziet. Je hebt telkens weer de bevestiging van een arts nodig.

Of om te bevestigen dat je inderdaad mankeert waar je bang voor bent, of om je gerust te stellen dat er niets aan de hand is (wat je dan ook nog vaak niet gelooft).

Al met al doodvermoeiend als je je doorlopend zorgen maakt over je gezondheid.

Vooral wanneer die bezorgdheid in angst omslaat dat je van alles mankeert, terwijl het herkennen van een symptoom helemaal niet hoeft te betekenen dat je een ziekte hebt.

Het goede nieuws is: er ís iets aan te doen!

De sessie Vrij van ziektevrees laat je diep ontspannen en helpt je de onredelijke angstgevoelens los te koppelen van een mogelijk symptoom.

Je gaat hierdoor veel realistischer om met mogelijke symptomen en je realiseert je dat je eigen innerlijke immuunsysteem een uitstekend afweermechanisme is dat je tegen veel ellende beschermt.

Met de sessie Vrij van ziektevrees herwin je de controle over je gedachten, waardoor je meer geniet van je leven, vrij van onnodige angst dat je aan een ziekte lijdt.

Download nu Vrij van ziektevrees en heb weer vertrouwen in je lichaam

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $49.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 1852
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

BENEFITS

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.