MORE IN THIS CATEGORY

Kom over een verliefdheid heen

Wil je over een verliefdheid heenkomen, maar is dat voor je gevoel onmogelijk? Heb je hulp nodig bij het verwerken van de storm van emoties waarin je verkeert?

Verliefd worden is een van de ware emotionele achtbaan-ervaringen van het leven. Het kan je naar de hoogste toppen brengen en het kan je ook zeer zeker in de diepste afgrond laten storten.

En er is bijna niets erger wanneer het achteraf allemaal voor niets was.

Wanneer je in een eenrichtingsrelatie zit (of zat), of dat gebleken is dat het verstandelijk beter is om weg te gaan, is dat vaak moeilijk, omdat er nog een bepaald deel van je is dat die liefde of verliefdheid nog wel voelt.

Maar je gevoelens gaan niet gewoon weg, of toch wel?

Zelfs als je weet dat het allemaal hopeloos is, kun je obsessief blijven denken aan die persoon. Je verstand zegt nee, maar ergens verlang je er toch naar om toch bij die ander te zijn.

Je blijft een mooie toekomst in gedachten zien, ook al weet je dat het niet zal gebeuren. Het is iets om slapeloze nachten van te krijgen.

En deze emotionele twist, waarin je verstrikt zit, kan leiden tot vervelend en ongewenst gedrag. Denk bijvoorbeeld aan alcohol drinken, roken, drugs gebruiken, of misschien krijg je last van emotioneel eten.

Dit zijn allemaal pogingen om van de pijn af te komen. En je zult mogelijk wel gemerkt hebben dat het allemaal niet helpt. Je vraagt je af: zal ik ooit nog gelukkig zijn? Je betwijfelt het.

In zekere zin is het alsof je verslaafd bent aan die persoon. Je moet gewoon iets van die persoon hebben, ondanks de pijn. Al is het maar aandacht. Positief of negatief.

Verliefd worden veroorzaakt een verhoogde dopamineproductie in je hersenen. En dopamine is een ‘feel good’-stofje dat ook wordt geactiveerd door andere soorten dwanghandelingen.

Gelukkig, net als bij andere dwanghandelingen, ben je niet gedoemd om voor altijd zo door te gaan. Je kunt jouw (obsessieve) gedachten tot rust brengen en dusdang afzwakken, dat je ze geleidelijk aan vergeet. En dat gaat sneller dan je zou verwachten.

De sessie Kom over een verliefdheid heen is ontwikkeld in samenwerking met psychologen en is speciaal gemaakt om mensen te helpen vrij te komen van een emotioneel verliefdheidsnet.

Wanneer je emotioneel klem zit en je kunt het niet opbrengen om jezelf los te maken van een ander persoon, zal deze sessie je daarbij helpen.

Wanneer je ontspant en een aantal keren naar deze sessie luistert ga je merken dat je gevoelens steeds minder intens worden ten aanzien van die persoon.

Je wordt over het algemeen steeds rustiger en gaat de relatie in een ander perspectief zien. Op een dag merk je dat je een dag helemaal niet aan die persoon gedacht hebt.

Je kunt gemakkelijker met andere mensen omgaan en je daarvoor openstellen. Je voelt dat je weer verder kunt met je leven. De weg ligt open om weer nieuw geluk te vinden!

Download Kom over een verliefdheid heen en kom los uit de wurggreep die je gevoel voor die ene persoon op je heeft

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $49.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 2748
Categories:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.