MORE IN THIS CATEGORY

Ultradiepe meditatie ontspanning

Het gebeurt met hooggeplaatste leidinggevenden, met leerkrachten, ouders die thuis blijven voor de kinderen. Het gebeurt met kinderen op de middelbare school en het voortgezet onderwijs. En het gebeurt zelfs met jongeren in het basisonderwijs. Het overkomt ons bijna allemaal…

Het is vakantietijd en dus krijgen eindelijk wat vrije tijd. We gaan ontspannen en onszelf herstellen. Maar op de een of andere manier lijkt het niet te gebeuren.

Wat is er aan de hand?

Waarom kunnen we niet ontspannen? Kijk voor de grap eens op Google en zoek op het woord ‘ontspanning’. Je zult zien dat je al snel 11,4 miljoen zoekresultaten krijgt. Dat aantal zegt ons twee dingen, zelf als je nog niet eens naar de inhoud van die resultaten zelf kijkt.

Ten eerste zegt dit dat we wanhopig op zoek zijn naar manieren om te kunnen ontspannen. En ten tweede zegt het dat we het op de verkeerde manier aanpakken.

Lichaam en geest

Inmiddels weten we allemaal dat ons lichaam onze geest beïnvloedt en andersom. Om gezond te blijven, weten we dat je een goed uitgerust en goed gevoed lichaam moet hebben.

Ook weten we dat hetzelfde geldt voor je geestelijke gezondheid en productiviteit. En dat laatste is nou net het probleem, omdat je in onze moderne samenleving overspoeld wordt met mentale prikkels.

Hoe kun je dan wél je ontspanning krijgen?

Het mooie van de sessie Ultradiepe meditatie ontspanning is dat je spelenderwijs geleid wordt naar een situatie waarin je jezelf toestaat alles even te laten voor wat het is. Mentaal gezien dan.

Je laat alle dagelijkse beslommeringen los en je leeft letterlijk heel even in het moment. Mensen die deze sessie doen, vertellen dat zij mentale en spirituele groei ervaren en dat zij zich lichamelijk beter voelen.

De sessie Ultradiepe meditatie ontspanning is een wonderlijke manier om stress snel weg te nemen. Je gezondheid gaat erop vooruit en je kunt het leven elke keer dat je deze sessie gedaan hebt beter aan.

We hebben zelfs meermaals gehoord dat het je bloeddruk verlaagt en je immuunsysteem versterkt. Alle reden dus om deze geweldige geleide meditatiesessie te gaan doen.

Download nu Ultradiepe meditatie ontspanning en laat je aan de hand meenemen in de wonderlijke wereld van meditatie ontspanning

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

from $69.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 2403
Categories:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.