MORE IN THIS CATEGORY

Mindfulness meditatietraining

Wist je dat van mindfulness meditatie is aangetoond dat het stress aanzienlijk vermindert? En dat wanneer je deze meditatietechniek gebruikt, je daarmee je vermogen om te leren en te onthouden verbetert?

De term ‘mindfulness’ doet velen van ons denken aan een boeddhistische monnik in kleermakerszit, die ergens ver weg van de bewoonde wereld, in stilte op een kussen in een rustige tempel zit.

Dit beeld is overigens niet geheel misplaatst, omdat de staat van breed gericht bewustzijn inderdaad ontstaan is in het Verre Oosten. Het is onderdeel van de formele opleiding van monniken en nonnen in boeddhistische en andere oosterse godsdiensten.

Maar je hoeft niet in een klooster te wonen of een godsdienstige overtuiging te hebben om mindfulness meditatie te leren en de positieve effecten ervan te krijgen.

Mindfulness meditatie wordt in rap tempo wereldwijd door steeds meer mensen in alle geledingen van de samenleving beoefend. De reden is dat het een effectieve manier is om ‘een stap terug’ te kunnen doen uit de onophoudelijke stroom van gebeurtenissen en emoties.

De drukte maakt tegenwoordig deel uit van ons leven en met de Mindfulness meditatietraining kun je eindelijk kalmeren, de balans opmaken, en ‘het grotere plaatje gaan zien’.

In stressvolle tijden is het bijzonder gemakkelijk om te blijven hangen in het verleden, of te fantaseren (negatief of positief) over de toekomst, terwijl het nu eigenlijk aan je voorbij gaat.

Leren om je aandacht te richten op het ‘hier en nu’, vrij van oordeel over wat je denkt, voelt of ervaart, helpt je om meer geaard en steviger in je schoenen te staan.

De kans dat je omvergeworpen wordt door de omstandigheden worden daarmee aanzienlijk kleiner. Dus wat is de beste manier om ‘mindful’ te zijn?

De Mindfulness meditatietraining maakt mindfulness meditatie super eenvoudig, gemakkelijk en plezierig. Als je regelmatig luistert en ontspant bij deze Mindfulness Meditatie Training, ga je merken dat steeds dieper ontspant.

Je wordt je gewaar van een bron van diepe intense rust die verborgen ligt onder alle ups en downs van het leven. Geleidelijk aan ben je steeds beter in staat om ‘aanwezig te blijven’, stevig geaard in het nu.

Je ervaart dat je minder snel uit balans raakt door emotionele gebeurtenissen en terwijl je geest helderder wordt, is het steeds gemakkelijker voor je om dingen vanuit een breed rondgaand 3D-perspectief te zien, in plaats vanuit slechts één smal perspectief.

Download nu Mindfulness meditatietraining, en krijg naast rust ook zicht op het grote geheel van je leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

$69.99

Clear
Please choose which variations you want to have
SKU: 5815
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Comments
Subscribe
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.