3-tips-deel-1

3 Tips om onmiddellijk interessant gevonden te worden

Vandaag heb ik wat voor je. Het zijn 3 tips waarmee je onmiddellijk veel interessanter gevonden gaat worden door anderen.

Waar het om gaat is jouw lichaamstaal

Ik heb er geen sessie voor, dus er is niets te downloaden. Iedereen kan de tip die ik je uitleg in deze blog toepassen. En als je dit subtiel doet zul je merken dat mensen jou veel interessanter gaan vinden.

En daardoor reageren ze spontaner, beter en leuker op je. En dat geldt overal, ongeacht of het je werk is of dat je in een sociale gelegenheid bent of ergens anders waar interactie met anderen een rol speelt. En het heeft niets te maken met wat je zegt.

Het zijn dus drie tips die ik je ga geven en vandaag in deze blog geef ik je de eerste.

Waar het om gaat is dus een aspect van je lichaamstaal. En daarmee bepaal je eigenlijk het signaal dat je naar je omgeving uitzendt.

Leuk of niet, het gebeurt gewoon

Mensen beoordelen je de hele dag door op je lichaamstaal. En dat doen ze zonder dat je ook maar een woord gezegd hebt. En eerlijk gezegd doe jij dat ook. Iedereen doet dat, of je het nou leuk vindt of niet.

Dat komt doordat communicatie uit meer dan alleen maar woorden bestaat. Wanneer je praat, maak je gebaren en beweeg je op een bepaalde manier. Dit bewegen noemen ze lichaamstaal. En deze lichaamstaal is veel belangrijker dan je denkt. Daarmee stuur je een signaal uit. Zelfs naar mensen in je omgeving die je woorden niet horen, omdat ze verder weg zijn.

En jouw lichaamstaal wordt feilloos opgepikt door anderen. Het grappige is dat het uitzenden en ontvangen van lichaamstaal onbewuste processen zijn.
Zodra je de tip die ik je zo geef gaat toepassen, stuur je bewust een ander signaal uit, dat anderen vervolgens onbewust oppikken. En daardoor gaan ze je een interessanter persoon vinden. Daar kunnen ze niks aan doen, het is een onbewust proces en gaat dus vanzelf.

En wanneer je dit niet doet, of erger, wanneer je het tegenovergestelde doet, zullen mensen je veel minder interessant vinden. En dat ook dus zonder dat je een letter hebt uitgewisseld met anderen. Het gaat alleen om eens stukje lichaamstaal.

Oude koeien

Ik was laatst met een vriend van vroeger oude koeien uit de sloot aan het halen. We hadden elkaar al zeker 10 jaar niet meer gezien. We hadden het over dingen van vroeger en haalden allerlei leuke herinneringen van vroeger op. En na verloop van tijd besloten we, ook net als vroeger, terug naar de kroeg te gaan, waar we heel vroeger ook kwamen.  Kijken hoe het nu was.

En dus gingen we weg en stapten na een kwartiertje die kroeg binnen, waar we heel vroeger kwamen. Ondanks dat we beiden al tientallen jarenlang niet meer in kroegen komen, viel me iets op aan hem.

We kwamen daar binnen en ik zag hoe de lichaamshouding van mijn vriend veranderde. Zijn schouders gingen een beetje naar beneden en hij hield zijn bovenarmen strak tegen zich aan. Alsof hij zich smal en klein maakte.

We stonden daar en we vertelden verhalen over en weer. En zijn gebaren waren klein. Hij bewoog voornamelijk zijn onderarmen en handen terwijl zijn bovenarmen strak tegen zijn lichaam bleven. Dit is ook wel de zogenaamde T-Rex houding. Je weet wel, zo’n dinosaurus met kleine voorpootjes.

En dat was vroeger ook al zo. Toen wist ik nog niet wat ik nu weet en dat is dat hij daarmee het onbewuste signaal uitzond dat hij klein en oninteressant is. Dat deed hij toen al en nu dus nog steeds.

Je lichaam heeft een soort terugkoppling naar je brein, waardoor je je ook nog eens onzeker gaat voelen hierdoor en je je daardoor nóg kleiner maakt. Uiteraard ging en gaat dat onbewust, omdat het een onbewust patroon is.

Naar de bar

Hij liep naar de bar om twee water te bestellen en ik zag dat er een klein groepje dames stond. Hij moest er langs om bij de bar te komen en wilde vriendelijk overkomen. Dus hij zei hallo en lachte vriendelijk. De reacties waren zeer mat en afgevlakt. Hij kreeg nog net een hallo terug en dat was het dan. Oninteressant dus.

We dronken ons water op en verlieten na een half uurtje de kroeg weer. Grappig om er weer eens geweest te zijn, maar niet echt verheffend. Toch kon ik het niet laten om hem te vertellen wat ik opgemerkt en gezien had.

Ik legde hem uit dat als hij zich smal en klein houdt, anderen hem oninteressant vinden. En dan krijg je ook kleine reacties terug. Maak je bovenarmen los van je lichaam. Dat voelt in het begin een beetje raar, maar binnen een paar minuten voel je je al zekerder en straal je dat uit.

Wanneer je veel groter en uitbundiger beweegt met je hele armen, dan krijg je grotere reacties terug. Mensen vinden je dan interessanter. Dat is een onbewust proces en gaat vanzelf.

Hij snapte het en zei meteen dat hij dat altijd zo doet. Zo is hij nou eenmaal, zei hij. Ik zei dat ik dat begreep, en dat het een patroon is, maar dat hij bij wijze van experiment het ook eens anders zou kunnen uittesten. Gewoon om te proberen.

Ik legde uit dat wanneer hij zijn gebaren groter en uitbundiger zou maken, hij daarmee een heel ander signaal uit zou zenden. Maar je moet het natuurlijk niet overdrijven, anders ziet het er raar en onnatuurlijk uit. Gewoon subtiel.

Dierlijk instinct

Dit ruimer bewegen is heel primair. Een soort dierlijk instinct. Wanneer je je bovenarmen losmaakt van je bovenlichaam en je je hele armen gebruikt om grotere en wijdse gebaren te maken, in plaats van alleen je onderarmen en handen, dan verandert de hele dynamiek.

Je bent dan ineens veel uitbundiger en zo kom je ook over. En anderen vinden jou dan blijkbaar interessant. Wanneer je iets uitbeeldt, gebruik dan je hele armen en neem grotere stappen.

Wanneer je ergens naartoe wijst, wijs dan niet met alleen je vinger of je hand, maar wijs met je hele arm uitgestrekt! Beweeg je hele lichaam met flair en maak jezelf groot met grotere gebaren en ruimere bewegingen.

Maak je gebaren veel wijder en veel groter en durf dat ook te doen! Dat was de les die ik hem meegaf. Maak je gebaren 10 keer zo groot!

Een paar weken later hoorde ik van hem. Hij had het uitgetest. Het verschil was enorm. Hij had nooit verwacht dat dit een verschil zou maken. Mensen vonden hem interessanter, kamen veel vaker naar hem toe en stonden veel meer open om een praatje met hem maken.

En tadaaa… het grote nieuws: hij heeft een vriendin! Mijn oude vriend ‘De eeuwige vrijgezel’ heeft een vriendin! Ongelooflijk, maar waar!

De aandacht die hij kreeg was zeker verdubbeld en hij voelde zich ook veel zekerder en zit sindsdien lekkerder in zijn vel.

Hij bedankte me en kon niet stoppen met lachen. Hij vond het geweldig. Door er in het begin bewust op te letten en bewust groter te bewegen, kreeg hij veel grotere en veel leukere reacties van mensen. “Ik hou het erin” zei hij tot slot.

De tip

Dus mijn eerste tip is dat als je interessanter gevonden wilt worden en meer aanspraak wilt krijgen, waar dan ook, maak je gebaren en bewegingen dan ruimer en groter.
Je zendt daarmee het onbewuste signaal uit dat je een interessant persoon bent, die grote dingen te vertellen heeft. En mensen pikken dat feilloos op, zonder dat ze zich ervan bewust zijn.

Wanneer jij je bewegingen en handgebaren ook bewust veel groter gaat maken, ga je het verschil meteen merken. Maak van je handgebaren, complete armgebaren en maak je bovenarmen los van je lichaam.

Tip 2

In mijn volgende blog krijg je tip nummer twee die je hiermee perfect kunt combineren. Daarmee maak je mensen ongekend nieuwsgierig naar jou en trek je mensen veel gemakkelijker naar je toe. Dan hoef jij niet naar anderen te gaan, maar komen anderen naar jou! En dat combineert uitstekend met deze eerste tip.

Copyright © 2006-2021 Multiliminal.com

Did you like this post?

Please share this on your socials!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Subscribe to our free push notifications

Subscribe to our newsletter and get a FREE session

0 0 votes
Beoordeel dit
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Are YOU A GOOD FIT For Our Sessions?

Privacy guaranteed!
Double secured server and an encrypted connection protects your data
Always quick answer!
We can be reached easily and quickly via e-mail, ticket system or voice message
You are in good hands!
With free, honest advice from a certified expert since 2006
Improve your life!
With our sessions you increase your quality of life
Lightning fast results!
Scientifically proven effective with super fast results
Peace of mind!
Getting excellent results and having direct contact with Michel Lejeune for peace of mind
Consistent, fast and safe results!
More than 97% (!) of our customers get outstanding results quickly and safely
Secure webshop!
Pay quickly and securely with your credit card or debit card.
Previous
Next

Subscribe to our

newsletter now

and get the ultimate Deep Relaxation session for FREE
FREE!
(normally $69.99)
With this session you'll experience
the deepest relaxation ever!

Fill in your FIRST NAME and BEST EMAIL ADDRESS,
and click the 'SUBSCRIBE' button!

Subscribing to our newsletter is safe and without any obligation. As soon as your registration has been processed you will receive an email with the download link for the ultimate deep relaxation session.

FAKE email addresses don't work, because your download link will be sent in an email. If this email cannot be delivered, the incorrect e-mail address will be automatically removed from our system.

We never send spam and you can always unsubscribe with 1 click.
Your information will never be shared with others.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in with your

email address and password

By continuing you agree to our terms and conditions, privacy policy and use of cookies.